Connect with us

Premieră TV

Crăciunul la DIVA ne aduce filme festive în premieră în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie

Published

on

Filmele festive, premieră în România, continuă la DIVA în perioada 27 noiembrie – 4 decembrie. O iubire din adolescență și una ce abia apare, nevoia de apartenență la o comunitate și un dor ce are puterea de a vindeca, sunt toate parte din noile filme ale maratonului de Crăciun.

 

Vineri, 27 noiembrie, de la 19:40 – Inimi de sărbătoare (The Christmas Wish/Holiday Hearts, 2019). Plănuind o petrecere anuală de Crăciun, Peyton Canaday (Ashley Williams) se vede obligată să facă echipă cu Ben Tyler (Paul Campbell) pentru a supraveghea fiica adolescentă a unei prietene. Pentru că cei doi se cunosc din copilărie, când Peyton și-a recunoscut sentimentele pentru el, iar Ben a părăsit orașul următoarea zi, de când el s-a întors, cei doi au reușit să se evite. Oare de data acesta Ben va avea curaj să își dezvăluie adevăratele sentimente ? Oare noile lor cariere îi va uni sau îi va îndepărta din nou ?

 

Duminică, 29 noiembrie, de la ora 16:00 – O familie de Crăciun (Family Under the Christmas Tree/ Picture a Perfect Christmas, 2019). Sophie (Merritt Patterson) este un fotograf profesionist, care vine acasă de Crăciun pentru a o vizita pe bunica ei. În scurt timp ajunge să îl ajute pe și vecinul arătos, David (Jon Cor), care are nevoie de o intervenție în relația cu tânărul său nepot. Oare atmosfera festivă o va ajuta pe Sophie să realizeze că tot ce îi trebuie este să se oprească și să se bucure de momentele minunate pe care le trăiește ?

 

Marți, 1 decembrie, de la 16:00 – În rolul principal Crăciunul (Starring Christmas/Spotlight on Christmas, 2020). Părăsită înainte de Crăciun, celebra actriță de la Hollywood, Olivia (Tori Anderson), se ascunde de presă în orașul natal, o localitate mică. În timpul petrecut aici, se implică în organizarea piesei de teatru pe care elevii de liceu o pregătesc, ajută comunitatea, decoperă că trebuie să își ia viața în propriile mâini și că inima ei nu a părăsit niciodată locurile natale.

Vineri, 4 decembrie de la 19:40 – Reuniţi de Crăciun (Reunited at Chrismas, 2018). Samantha (Nikki Deloach), o scriitoare care nu mai are inspiraţie şi iubitul ei, Simon (Mike Faiola), petrec Crăciunul în casa regretatei sale bunici. Înconjurată de locurile familiale, își amintește de cuvintele înțelepte ale bunicii ei. Când descoperă un alt sens al amintirilor, Samantha descoperă și o nouă perspectivă asupra sărbătorilor.

De Crăciun cele mai frumoase filme festive continuă la DIVA! 

 

Advertisement

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending