Connect with us

Life Style

Craioveanu: „Prima experiență din viața mea la radio a fost o catastrofă. M-am bâlbâit și mă trecuseră toate transpirațiile”

Avatar

Published

on

Matinalii Radio 21 Craioveanu, Dinculescu, DJ Andi și Orlando au dezvăluit, în această dimineață, cum s-au apucat de radio, la întrebarea unui ascultător. Craioveanu a mărturisit că prima sa experiență la microfon a fost   de-a dreptul traumatizantă și că își promisese că nu va mai călca niciodată într-un studio radio.

„Se întâmpla prin anii `90, m-am apucat de radio dintr-o prostie copilărească, eram cu maică-mea și mă uitam la televizor, la TVR, la o emisiune top 5 și oamenii ăia prezentau într-o manieră comunistă totală!”, a povestit Craioveanu.

„Mi-am spus băi, dacă aș face eu topul ăsta ar fi beton. Iar atunci maică-mea mi-a zis: <<Da? Păi am o colegă care are emisiune la radio pentru adolescenți și are nevoie de un invitat. Vrei sa mergi?>> Ok, hai că vin. M-am dus acolo, mi-a fost o rușine…. mi-au curs toate transpirațiile, m-am bâlbâit, a fost o catastrofă din punctul meu de vedere și le-am zis că nu mai vin în viața mea”, a mărturisit Craioveanu. Vedeta Radio 21 s-a răzgândit însă după ce câțiva angajați de la vremea aceea ai Radiodifuziunii Române l-au încurajat și i-au spus că are voce bună și că nu ar trebui să renunțe.

Dinculescu a dezvăluit, la rândul lui, că s-a apucat de radio înființându-și un radio pirat în anii `90. Același lucru l-a făcut și DJ Andi: „Am avut post de radio pirat și difuzam Prodigy și chestii din astea, pe urmă m-am angajat la un radio dance”.

Orlando și-a început cariera chiar la Radio 21, trimițând niște demo-uri, pe care le-a ascultat Dinculescu.

PatruLa 21, cu Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando se aude la Radio 21, de luni până vineri, de la 06:30 la 10:00.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending