Connect with us

Reality Show

CRBL, câștigătorul celei de-a șaptea ediții Poftiți la nea Mărin: ”Păcat că petrecerea greacească ne-a băgat în faliment”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea de-a șaptea ediție a reality show-ului ”Poftiți la nea Mărin” și penultima din acest sezon a fost câștigată de CRBL, cel care i-a și ținut locul lui nea Mărin în prima zi și care a reușit să organizeze o petrecere grecească de peste o sută de persoane în numai câteva ore.

La finalul ediției, ca de obicei, nea Mărin a făcut calculele și a tras linie, dar din nefericire, pentru a treia oară în acest sezon, nu a existat niciun profit. Din acest motiv, premiul de 2000 de euro nu a mai putut fi dat. Totuși, pentru că performanțele lui CRBL, obținute și cu ajutorul colegilor săi, au fost unele remarcabile, nea Mărin a ținut să-l desemneze câștigător.

”Câștigătorul ediției a șaptea este CRBL. Pentru că toată responsabilitatea a picat la el, iar petrecerea grecească a fost un succes”, a declarat nea Mărin.

”Da, eu? Eu sunt câștigător? M-am dezmeticit repede. Păcat că petrecerea grecească ne-a băgat în faliment. Eu îi mulțumesc lui Nea Mărin. A fost tare greu, dar și tare frumos”, a mărturisit CRBL la rândul lui.

Ce surprize le pregătesc vedetele în ultima ediție din acest sezon a reality show-ului ”Poftiți la nea Mărin”, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending