CRBL isi serbeaza azi ziua de nastere alaturi de prieteni, colegi si ascultatorii ProFM

0
497

CRBL va avea o zi plina astazi. DJ-ul ProFM va sarbatori 33 de ani si va fi prezent cea mai mare parte din zi la radio, iar pentru seara are pregatite citeva teme speciale pentru emisie.

De la ora 19.00 el va intra in direct cu ascultatorii sai, care vor putea vedea tot ce se intimpla in studio prin intermediul camerei web care transmite live, 24 de ore din 24. Imediat dupa ce va termina emisiunea la radio, de la ora 21.00 CRBL va pleca sa isi sarbatoreasca ziua de nastere alaturi de prieteni, toti colegii din ProFM si familia sa pe o terasa din Bucuresti.

“O sa am intr-adevar o zi foarte plina, am multe drumuri de facut. Vreau sa sa vad si cum merge montajul videoclipului meu pe care l-am filmat in weekendul trecut si la piscina si intr-un centru comercial din Bucuresti si sa ajung neaparat, inca nu stiu de unde se pot cumpara, sa iau pentru colegii mei din ProFM amandine, acele bomboane cu pudra de cacao pe care le duceam la scoala cind eram mici. Iar seara va fi o adevarata nebunie la radio”, povesteste CRBL.

Comentarii