joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSCRBL, noul DJ ProFM, a primit un botez surpriză de la Trupa...

  CRBL, noul DJ ProFM, a primit un botez surpriză de la Trupa Simplu (galerie foto)

  CRBL a devenit, începând de ieri DJ cu acte în regulă la ProFM. Înainte de prima lui emisie, CRBL a intrat în direct la Happy Hour şi i-a povestit lui Cătălin Măruţă că este pentru prima dată în această ipostază şi că are emoţii, mai ales că nu este aşa uşor cu „butoanele”.

   

  Dar cum toată echipa ProFM l-a trainuit până acum, crede că se va descurca bine. Şi s-a descurcat, dar emoţiile s-au amplificat pe durata celor două ore de program live pentru că imediat după ora 19.00, când a intrat în direct, a început să primească telefoane de la ascultători.

  Aceştia s-au dovedit a fi nimeni alţii decât familia şi prietenii lui. Prima persoană cu care care CRBL a vorbit în direct la ProFM a fost mama lui, pe care nu a recunoscut-o imediat. Următorul ascultător s-a recomandat ca fiind tot din Piteşti şi după ce şi-a dezvăluit identitatea, şi ascultătorii şi CRBL au aflat că este Smiley.

  Prietenul său l-a felicitat spunându-i că „am sunat să te sprijin şi să îţi urez mult succes pentru că de 10 ani de când te cunosc, te ascult în continuu şi nu mă satur. Acum te ascult şi la ProFM.„, a spus Smiley, emoţionându-l şi mai tare pe noul DJ ProFM.

  Smiley nu s-a oprit însă aici. I-a adunat pe băieţii de la trupa Simplu şi şi-au făcut cu toţii o apariţie surpriză în studioul ProFM. Nu au venit cu mâna goală, ci cu un tort pe care scria „loc de dat cu capul” şi cu o idee, reuşind să-l facă pe CRBL să o pună în practică.

  Astfel, colegii săi de trupă i-au făcut botezul DJ-ului ProFM, punându-l să intre cu capul în tort printr-o figură de break dance. „Noi i-am dat sfaturi bune de-a lungul timpului, dar el nu şi nu. Până nu a dat cu capul, nu s-a lăsat. Aşa că era cazul şi în această seară.„, au declarat în cor băieţii.

  Şi ca să nu aibă o zi uşoară, ei l-au asistat o parte din emisie, mai ales în momentul în care CRBL a lansat un concurs spontan pe post şi a cântat în direct la muzicuţă. Smiley l-a certat că nu a făcut un concurs cum trebuie pentru că nu a menţionat şi un premiu. Aşa că făcându-şi „mea culpa”, DJ-ul a dat ca premiu propria muzicuţă unui ascultător care a intrat în direct şi a ghicit piesa.

  A fost o zi importantă pentru mine, prima zi la Pro FM. Vreau să cred că o să fie o zi istorică pentru că îmi place această provocare şi vreau să fiu foarte bun. Toată viaţa mi-am dorit să fiu DJ de radio, dar nu am ştiut cum să fac asta. Norocul meu a fost că m-a sunat George Vintilă într-o zi şi mi-a propus acest lucru.

  M-am distrat timp de 2 luni noaptea la Pro FM ca invitat în emisiunea lui Dj Greeg şi Dj Onuc care mi-au fost şi profesori. Oricum, vreau să mulţumesc echipei şi să aiba încredere în mine că nu am să-i dezamăgesc. Crbl e ProFM sau ce rebel e ProFM.„, declară artistul, încă emoţionat după prima lui zi cu butoane şi ascultători în direct.

  Nici finalul de emisiune nu a fost unul mai liniştit. Spre surpriza lui Eduard, a intrat în direct soţia lui, Elena, care printre altele, l-a rugat să cumpere nişte lucruri când vine acasă: ceva apa plată şi nişte pamperşi. Noul DJ ProFM va putea fi ascultat în fiecare seară, de la 19.00 la 21.00, de luni până vineri la emisiunea “CRBL e ProFM”.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente