Connect with us

Emisiuni

CRBL și Radu Țibulcă, o notă de originalitate adusă piesei lui Eminem în finala Te cunosc de undeva!

„Dacă Eminescu ar fi făcut muzică, sigur ar fi sunat ceva de genul ăsta“

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

A început numărătoarea inversă pentru gala care trage cortina peste sezonul 19 Te cunosc de undeva! Finaliștii transforming show-ului și-au doborât noi recorduri personale, dar și colegii lor care nu s-au calificat în ultima luptă pentru trofeul mult râvnit și premiul de 15.000 de Euro.

În fața juraților, CRBL și Radu Țibulcă au adăugat o notă de originalitate în piesa lui Eminem, interpretată în finala emisiunii, iar rezultatul i-a uimit pe toți. Momentul lor, punctele primite, dar și cum s-au descurcat celelalte trei echipe finaliste, telespectatorii pot afla sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ediția a 13-a Te cunosc de undeva! va fi deschisă de baletul Move Makers cu un omagiu adus cântăreței Tina Turner care a încetat din viață luna trecută și care a fost de multe ori impersonată pe scena emisiunii de la Antena 1. Istoria petrecută în semifinală, când ruleta a ales referințe din lista de propuneri a concurenților, s-a repetat și în finală, unde CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în Eminem ca să interpreteze melodia „The Real Slim Shady“.

Celebrul hit al rapperului american le-a pus nu doar talentul la încercare celor doi, ci și răbdarea. „E cel mai greu rap-ăit ever! (…). E cel mai greu cântec din finala asta, pentru că Eminem are un stil de rap foarte greu de imitat. Adică, are o metrică a lui specială, nu e nimic pătrat (…)“, a declarat Crina Mardare în cadrul unui antrenament de canto. „Indiferent de rezultatul finalei, ne vom bucura pentru tot ce am făcut la Te cunosc de undeva! sezonul acesta“, a precizat CRBL, iar Radu Țibulcă a mărturisit: „Este cea mai tare experiență din viața mea de până acum!“.

În ziua filmării finalei Te cunosc de undeva!, CRBL și Radu Țibulcă au strălucit din toate punctele de vedere. În plus, la finalul piesei lui Eminem, ei au cântat pe negativul rapperului de peste Ocean versuri din „Scrisoarea a V-a“, scrisă de Mihai Eminescu. Jurații și colegii lor s-au ridicat de pe scaune și au dansat în picioare. „Dacă nu în finală, atunci unde?!? Și dacă nu acum, atunci când?!? Eminescu și Eminem… adică, dacă Eminescu ar fi făcut muzică, sigur ar fi sunat ceva de genul ăsta. Iar noi am vrut să-l aducem și pe Eminescu și ca o mică dovadă de cultură… Adică putem să-l punem pe Eminescu pe o astfel de muzică“, a punctat CRBL. 

Aprecierile au curs de la masa juraților. „Nu știu cât va atârna la câştigarea finalei această originalitate adusă în piesa lui Eminem, dar ați făcut un lucru senzațional pentru care eu vă mulțumesc“, a subliniat Aurelian Temișan. Când a preluat cuvântul, Andreea Bălan a exclamat: „Energie curată – bombă atomică! Mi s-a părut că ați fost plini de energie, de atitudine, de toate! Mi se pare unul dintre cele mai frumoase momente ale voastre“.

   Câte puncte au primit de la juriul transforming show-ului, cum au ieșit performance-urile celorlalți finaliști dar și cele ale colegilor care nu au ajuns în ultima cursă pentru trofeul sezonului 19 Te cunosc de undeva și, totodată, premiul de 15.000 de Euro, telespectatorii pot descoperi sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending