Connect with us

EVENTS

Creatiile designerilor Atelierele ILBAH au stralucit pe scena Bucharest Fashion Week 2014

Published

on

Concursul “Young Designer Atelierele ILBAH on stage”, organizat in parteneriat cu Fashion TV, s-a finalizat cu succes chiar de 1 decembrie, Ziua Romaniei, cand cei trei designeri castigatori si-au prezentat prima colectie pe scena Bucharest Fashion Week!

Bucharest Fashion Week a reprezentat pentru Atelierele ILBAH mai mult decat un eveniment de mare amploare din industria modei, a fost sansa de a vedea materializata munca depusa, a cursantilor si in special a trainerului cursului de Design Vestimentar, Mirela Diaconu.

Atelierele_ILBAH_Curs_Design_Vestimentar_5

In cadrul concursului organizat de Atelierele ILBAH au fost desemnati 3 castigatori: Nicoleta Obis, Denisa Pricop si Alexandra Lazar, care au avut ocazia de a debuta in domeniul modei cu prima colectie chiar pe scena Bucharest Fashion Week.

Cei trei designeri au avut la dispozitie fix trei luni pentru realizarea colectiei formate din cate 5 tinute vestimentare, lucru care nu a fost chiar usor! De apreciat sunt insa perseverenta, ambitia si dorinta de a se impune in domeniul designului de moda cu un concept unic, plin de dinamism si culoare.

Atelierele_ILBAH_Curs_Design_Vestimentar_6

Prezentarea dedicata designerilor Atelierele ILBAH a debutat cu creatiile Nicoletei Obis, care s-au potrivit perfect contextului Zilei Nationale a Romaniei. Colectia semnata de ea, “Marmur”, se bazeaza pe traditionalismul popular maramuresan transpus in varianta sa moderna si exprima emotia si atmosfera de sarbatoare din Maramures. Au urmat apoi creatiile designerului Denisa Pricop, din cadrul colectiei “Passion by D”, care imbina elemente ornamentale rusesti cu texturi transparente, care subliniaza liniile frumoase ale corpului feminin. Tinutele se adreseaza femeilor elegante, care vor sa se simta speciale si fericite! Prezentarea s-a terminat pe o nota dinamica si puternica, prin creatiile designerului Alexandra Lazar, cuprinse in colectia “Glamorous Balance”, care a surprins printr-un amestec de duritate, putere, rafinament, feminitate si simplitate.

Atelierele_ILBAH_Curs_Design_Vestimentar_2

Bucharest Fashion Week a reprezentat pentru cei trei designeri ocazia perfecta de lansare a unor colectii unice, cu o viziune bazata pe propria experienta si pasiune. Aprecierile nu s-au lasat asteptate, iar de acum pasul cel mai important inspre o cariera in fashion design s-a realizat!

ATELIERELE ILBAH FINAL

Foto Credit: Atelierele Ilbah

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending