Credite cu garantie auto de la AmanetAuto.ro! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

In viata, apar de multe ori situatii neprevazute in care avem nevoie urgenta de bani si cei dragi sau bancile nu ne pot ajuta sa iesim din impas. Deoarece conditiile bancilor pentru acordarea de imprumuturi devin tot mai stricte, firmele de amanet auto constituie o solutie foarte buna pentru cei care nu reusesc sa gaseasca alta solutie prompta pentru a-si rezolva problemele financiare. Aceasta modalitate de imprumut pe termen scurt raspunde atat nevoilor persoanelor fizice cat si celor juridice, aflate in diverse situatii financiare delicate.

AmanetAuto.ro este una dintre cele mai mari companii din domeniu, care ofera un serviciu avantajos, de imprumut rapid si eficient.

 

Unul dintre cele mai mari avantaje este faptul ca obtii banii necesari in doar 30 de minute, iar documentatia este foarte simpla, astfel ca eviti alergatura inutila prin oras si birocratia mancatoare de timp si nervi. Aceasta metoda de imprumut rapid este o varianta facila, extrem de eficienta si fara riscurile indatorarii pe termen lung, care iti sare in ajutor, acoperind aproape toate problemele ce tin de bani.

 

Tot ce ai nevoie pentru a apela la un astfel de credit rapid de la AmanetAuto.ro, este sa fii posesorul unei masini functionale si sa fii major. Aceste conditii fiind indeplinite, poti accesa imediat imprumutul cu garantie auto, cu comision fix si transparent, fara costuri ascunse.

 

Procedura de creditare de la AmanetAuto.ro cuprinde trei pasi pe care trebuie sa-i parcurgi:

  1. Se face evaluarea autoturismului la telefon,
  2. Se cade de comun acord asupra sumei imprumutate (in functie de starea masinii si de anul de fabricatie).
  3. Obtii banii necesari in doar jumatate de ora, dupa prezentarea actelor si semnarea contractului de credit. Trebuie sa stii ca poti obtine pana la 75% din pretul masinii de pe piata.

 

Evaluarea autovehiculului este realizata de catre unul dintre expertii evaluatori ai AmanetAuto.ro, care tine cont de starea automobilului si de anul in care acesta a fost fabricat, dupa cum urmeaza:

  • pana la 75% daca masina este fabricata in 2016;
  • pana la 70% daca aceasta este fabricata in 2015;
  • pana la 65% daca masina este fabricata in 2014;
  • pana la 60% daca masina este fabricata in 2013;
  • intre 50% si 60% daca masina este fabricata pana in 2012;

 

Contractele de imprumut cu garantie auto se incheie, de obicei, pe o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire cu inca 14 zile. In acelasi timp, beneficiezi de o perioada de gratie, in functie de perioada aleasa. In tot acest interval, masina proprietarului este parcata intr-unul din parcurile auto detinute de AmanetAuto.ro. Aici, ea este pazita nonstop de o firma specializata si monitorizata video. Daca doresti sa vezi imaginile cu masina ta in timp real, acest lucru este posibil din orice locatie in care esti conectat la Internet.

 

Iar daca la finalul contractului nu poti achita suma imprumutata, poti veni cu potentiali clienti in parcul auto pentru a vinde masina si pentru a restitui creditul. Diferenta de bani ramane in buzunarul tau.

 

Afla mai multe detalii despre metoda de imprumut rapid oferita de Sc Amanet Auto Srl, din Bucuresti sunand la numarul 0723.444.200. Compania se adapteaza rapid cerintelor si nevoilor clientilor sai, iar activitatea desfasurata este reglementata de legile in vigoare. Siguranta si confortul clientului sunt tratate cu multa prudenta si seriozitate. Contacteaza AmanetAuto.ro si problemele tale financiare isi gasesc mereu rezolvare.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending