Connect with us
Avatar

Published

on

Maine seara, de la ora 23:00, in emisiunea “Asta-i Romania!”, jurnalistii emisiunii merg pe  firul tragediei care a socat o tara-ntreaga.

Un individ aparent linistit a semanat moartea printre satenii din comuna Palilula, judetul Dolj. Doi oameni au murit, alti doi sunt raniti si satul intreg e speriat de moarte. Acolo, mirosul mortii inca pluteste in aer, iar lumea, speriata, numai despre asta vorbeste.

 

In editia difuzata maine seara, cu urma glontului in obraz, unul dintre supravietuitorii masacrului isi spune povestea intr-o ancheta in exclusivitate semnata Stefan Stroe si Laura Vasiliu.

 

“Palilula este un sat mai special pentru ca este mai retras, nu foarte departe de Craiova. Intotdeauna a avut un statut special. Oamenii au altfel de trairi decat ceilalti olteni, considera ca traiesc intr-o salbaticie a lor”, spune anchetatorul Stefan Stroe.

Mihai Ghita Asta-i Romania, Kanal D

Mihai Ghita
Asta-i Romania, Kanal D

 

Marturiile socante ale celor implicati in masacrul ce a socat o tara intreaga le veti putea urmari in editia de sambata a emisiunii “Asta-i Romania!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!

 

Foto Credit: KANAL D

https://www.radardemedia.ro/cel-mai-asteptat-cooking-show-de-la-pro-tv-masterchef-intra-grila-toate-detaliile-aici/

TVR 1 prezintă documentarul „Genii salvate”, realizat de jurnalista Cristina Ţilică

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending