Connect with us

Emisiuni

Crime + Investigation aduce în grila de programa doua producţii de top: „Povești șocante din Marea Britanie” și „Unchiul meu e ucigașul de pe Râul Green”

Published

on

Postul de televiziune Crime + Investigation a pregătit două premiere pentru această săptămână: un nou sezon al serialului „Povești șocante din Marea Britanie” și o nouă emisiune: „Unchiul meu e ucigașul de pe Râul Green”.

Sezonul patru al serialului „Povești șocante din Marea Britanie” va debuta pe 27 martie și va fi difuzat în fiecare zi de vineri, de la orele 23:00. Serialul relatează poveștile adevărate ale câtorva dintre cele mai inimaginabile crime familiale.

Fiecare episod prezintă desfășurătorul evenimentelor, folosind reconstituiri exacte, poze de familie, probe și acces exclusiv și în premieră la arhivele poliției. Cu ajutorul analizei experiților Laura Richards, analist de comportamente criminale și Emma Kenny, psiholog, „Povești șocante din Marea Britanie” arată cum actele unor indivizi pot avea repercursiuni puternice și de lungă durată în viețile rudelor. Noul sezon debutează cu povestea lui Hollie Gazzard, tânăra de 19 ani care a fost omorâtă de iubitul ei, în fața colegilor de serviciu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending