Connect with us

Premieră TV

Crime + Investigation va difuza un documentar uluitor: „Sex, faimă și crimă”

Published

on

Luni, pe 22 iunie, la orele 00:00, Crime + Investigation™ (CI) va începe săptămâna cu un documentar difuzat în premieră: „Sex, faimă și crimă”.

Documentarul dezvăluie viața scandaloasă a lui Luka Magnotta, acuzat de o serie de infracțiuni incredibile și intens mediatizate. Printre crimele făcute de el se numără uciderea și dezmembrarea lui Jun Lin, de 33 de ani, înregistrarea video a crimei și trimiterea unor bucăți din corpul victimei la școli și sedii ale unor partide politice, chiar înainte de a se urca într-un avion și a dispărea. Când a fost descoperită fapta, o urmărire internațională a început pe numele lui Luka Rocco Magnotta.

Documentarul este format din interviuri cu experții și jurnaliștii de investigație care dezvăluie cum Magnotta s-a folosit de platformele de socializare pentru a-și satisface obsesia de celebritate.

Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

Foto Credit: Crime + Investigation™ (CI)

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending