Connect with us

Seriale

„Criminali in prim-plan”, un nou sezon pe Crime+ Investigation

Published

on

 Crime + Investigation va difuza noi episoade ale serialului „Criminali în prim-plan” în fiecare zi de luni, la ora 23:00.

 În cadrul noului sezon, CI va prezenta crime neobişnuite, comise de oameni obişnuiţi. Aceştia pot fi chiar vecinul politicos, prietenul care este mereu sufletul petrecerii sau colegul săritor, care au însă și o latură ascunsă. Ei arată, vorbesc şi se comportă natural și, cu toate acestea, crimele lor au şocat întreaga lume.

„Criminali în prim-plan” include mărturii ale celor care i-au cunoscut, au avut încredere în ei sau i-au iubit pe cei care sunt urmăriţi pentru crime terifiante. Fie că sunt soți, soţii, copii, prieteni, vecini, poliţişti sau procurori, toţi au văzut răul de aproape.

Sezonul începe cu povestea italiencei Sarah Scazzi, o adolescentă care a dispărut pe drumul către plajă. În scurt timp, cazul a devenit o obsesie naţională care a generat valuri de indignare în întreaga lume. La final, cei care investigau situația au aflat cu stupoare că vărul, unchiul şi mătuşa victimei au fost implicaţi în dispariţia ei.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

 

 

 

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Puiu

    9 august 2014 at 15:54

    Astia de la RDS nu dau? ca m-au omorat fara Liga1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending