Cristi Brancu "a schimbat prefixul". Și-a serbat ziua de naștere, alături de prieteni și familie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Cristi Brancu „a schimbat prefixul”. Și-a serbat ziua de naștere, alături de prieteni și familie

Published

on

Sâmbătă, vedeta Antenei 2, Cristian Brancu, și-a serbat ziua de naștere într-un local din centrul Bucureștiului.

Moderatorul emisiunilor „Agentul VIP” și „Confidential”, de la Antena 2, a împlinit, pe 9 martie, 40 de ani, așa că a hotărât să-și serbeze ziua de naștere la Șarpele Roz din București, unde i-a avut alături pe câțiva dintre prietenii săi: Mădălin Voicu, Liza Panait, Ovidiu Lipan Țăndărică, Marcel Pavel, Adina Buzatu, Andrei Duban, Monica Iagăr, Cristina Spătar, George Ivașcu, Nora Seroussi, Mihai Albu, și pe nașii de botez ai băiețelului lor, Teddy – Mirela Albu (Channel Manager Antena 2) și Ion Antonescu.

Printre cei care au ratat petrecerea din motive de sănătate sunt Dan Negru – răpus de o rinosinuzită – și Alice Barb, care a ajuns cu mâna în bandaj după ce una dintre pisicuțele sale a zgâriat-o. Întâmplarea a făcut că în aceeași seară, la doi pași de masa lui Cristi Brancu, să petreacă și invitații Corneliei Catanga, care în aceeași zi de 9 martie a împlinit 55 de ani!

La miezul nopții, după un recital incendiar al Corneliei Catanga, care a făcut dedicații muzicale pentru George Ivașcu, Liza Panait și Monica Iagăr, a venit și momentul tortului. Soția lui Cristi, Oana, a pregătit (împreună cu cofetăria Claus) un tort-surpriză pe care se aflau imagini emoționante: tăieturi cu articole din ziare de la căsătoria lor, de la nașterea băiețelului, copertele cărților scrise de Cristi, precum și imagini din emisiunile „Agentul VIP” și „Confidential”, plus textul primului mesaj SMS pe care l-au schimbat Cristi și Oana atunci când s-au cunoscut.

Cristi Brancu: „Dacă anul 40 din viaţa mea începe aşa, să sper că la fel va fi până anul viitor pe vremea asta! Oamenii care mă iubesc mi-au fost alături şi acesta a fost cadoul cel mai important. Iar pentru mine fiecare zi cu Oana şi Teddy oricum e o aniversare”, a declarat Cristi Brancu.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending