Connect with us

Emisiuni

Cristi Brancu revine la Prima TV cu un nou sezon Exclusiv VIP

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Debut de toamnă cu multe noutăți pentru Cristi Brancu și emisiunea Exclusiv VIP. Din 4 septembrie, emisiunea își schimbă ora de start și aduce rubrici noi. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 16.00 la 18.00, la Prima TV vedetele vor trăi provocări, probe noi și vor aduce distracția în casele telespectorilor. Cristi Brancu are pregătite și câteva noutăți.

“Începem cu motoarele turate un nou sezon Exclusiv VIP, care va deveni Ringul distracției. Avem pregătite o sumedenie de subiecte în premieră. Avem momente artistice rare, talente în concurs, probe noi în bucătărie. Punem focus pe distracție, dar nu ratăm nici cele mai tari subiecte din lumea mondenă. Ne vedem luni, de la 16.00, pentru 2 ore de exclusivități pe care le găsiți doar la noi”, spune realizatorul emisiunii Exclusiv VIP.

De altfel, prima ediție începe în forță, cu prezența pe micul ecran a celui mai nou cuplu al momentului. “În prima ediție, îi veți vedea pentru prima oară la TV pe Dinu Maxer și pe femeia care i-a cucerit inima, Magdalena.”

În plus, Cristi Brancu a pregătit și o super exclusivitate. “În premieră, Dana Roba și iubitul ei, Beni, povestesc momentele-cheie din relație, după ce Dana a scăpat cu viață din atacul furibund al soțului ei.”

4 Septembrie va însemna multe momente unice, informație mai puternică, percutantă și dinamism la puterea a patra, toate acestea la Exclusiv VIP. “Vom avea provocări noi pentru vedete, totul va fi contracronometru”, promite Cristi Brancu.

Toamna aceasta Prima TV crede în distracție!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending