Connect with us

ALL MEDIA

Cristi Burci si fratele sau Ionel sunt executati silit de Raiffeisen Bank

Redactia Radar de Media

Published

on

Cristian Burci este un afacerist destul de discret, dar care are în palmares câteva businessuri de bun succes. Aici putem vorbi despre înființarea agenției de publicitate Grafitti (vândută apoi cu profit gras către BBDO) sau înființarea stației Prima TV și vânzarea ei ulterioară nemților de la SBS. De atunci, Burci a mai încercat și alte afaceri, dar nu a prea apărut prin presă decât sporadic.

Reîntoarcerea acestuia în afacerile mass-media a stârnit însă ceva valuri, începând cu achiziționarea cotidianului Adevărul și a celorlalte publicații aferente de la ciudatul Dinu Costache Patriciu. Intersant, de atunci încoace nu s-a prea auzit de salarii neplătite la ziar ș.a.m.d, așa cum se petrecea pe când Peter Imre se juca de-a managerul la Adevărul Holding, scrie Mediaddict.

Nu știm prin ce concurs de împrejurări (pentru că nu se auzise în piață că SBS ar vrea să scape de Prima, dar că Adrian Sârbu ar fi fost interest de această stație generalistă…), într-o bună zi, se anunță că dl Cristi Burci a redevenit patronul Prima TV. Fără a se anunța cifre sau ceva asociați… Și nu e de crezut că prețul ar fi fost unul tocmai mic.

Evident, dacă ținem cont că Prima TV stă de ceva vreme pe locul cinci în topul audiențelor generale, Cristi Burci nu poate decât să fie felicitat pentru înțeleaptă investiție.

Pe lângă toate acestea, apariția unor informații care spun că patronul Burci negociază ceva colaborări TV ba cu Florin Călinescu, ba cu Andrei Boncea, a născut încă o teorie: în spatele lui Cristi Burci s-ar afla de fapt Adrian Sârbu, mogul cu interese în media, unde televiziunea este regina balului.

 Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending