Cristi Minculescu pleaca de la Iris! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cristi Minculescu pleaca de la Iris!

Published

on

Conform unei stiri aparute pe pagina cotidianului “Jurnalul national”, CRISTI MINCULESCU, al carui nume a ajuns sa fie sinonim cu trupa din care facea parte, a plecat din Iris. Daca solistul nu a putut fi contactat, liderul grupului, Nelu Dumitrescu, a declarat ca inlocuitorul lui Minculescu este Tony Seicarescu (ex-Directia 5). Articolul din “Jurnalul national” este semnat de maestrul Alex Revenco, ceea ce ii da un plus de credibilitate.

Tot in aceeasi stire de pe www.jurnal.ro , Nelu Dumitrescu – liderul formatiei – a spus: “E trist ca se intampla asa ceva, cand pierzi un coleg de formatie. Cristi a spus ca nu mai vrea sa cante cu noi pentru ca nu-i mai convine cat castiga in Romania. Dar Iris e mai mult decat un grup rock, e un simbol al rockului din Romania si de aceea va merge mai departe”.

Vom reveni cu noi amanunte indata ce le vom afla.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending