Connect with us

Televiziune

Cristi Mocanu se alătură echipei Frofit News

Published

on

Foto Credit: PROFIT NEWS

În fiecare zi de luni până joi, el va fi invitat permanent în jurnalele de știri, dar și în talk show-urile Profit News,  unde va comenta, alături de invitați, principalele subiecte ale zilei.

Pasionat de domeniu, Costi Mocanu le va propune telespectatorilor Profit News o viziune nouă asupra lumii afacerilor. Telespectatorii vor afla lucruri inedite despre companii si burse, povesti despre investiții inteligente și lectii din viată din experienta marilor afaceristi.

“Mă bucur să fac parte dintr-o echipă de profesioniști în televiziunea de business. Suntem cu toții pe profit atunci când avem acces la informație, mai ales când aceasta vine de la persoane avizate. Vom dezbate subiectele zilei, voi avea o rubrică de știri pe care le voi alege personal.  Toate acestea sunt în pregătirea unei emisiuni de prime time pe care o vom lansa anul acesta având ca subiect banii și investițiile”, spune Costi Mocanu.

Din postura de invitat, el va fi alături în platou de Raluca Al-Haddad, la știrile dimineții, și de Constantin Rudnițchi, în talk show-ul de la ora 14.15. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending