Cristi Tabără, noul director al Departamentului de Film din TVR - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cristi Tabără, noul director al Departamentului de Film din TVR

Published

on

Jurnalistul Crisi Tabara pleaca de la Pro Tv la TVR, el fiind adimis in functia de director al Departamentului de Film. Pentru acest post, Tabara a participat la un concurs organizat de televiziunea publica, se arata intr-un comunicat al TVR.

“După atâţia ani în care m-am aflat în faţa camerelor de luat vederi şi am realizat emisiuni şi proiecte foarte importante pentru mine la Pro TV, am considerat că a sosit momentul să dau curs unei noi provocări, în domeniul managementului de televiziune”, a declarat Cristian Tabără pentru Mediafax.

TVR nu a făcut publice numele contracandidaţilor lui Cristian Tabără. Eventualele contestaţii se pot depune până miercuri, ora 17.00, la Registratura SRTv.

Cristian Tabara s-a nascut la 30 noiembrie 1967, la Oradea, in judetul Bihor. Ca jurnalist, a scris la Gazeta de Vest din Timisoara, a lucrat la Radio Sonvest Oradea. Apoi a fost prezentator la Pro Tv Oradea, prezentator stirile Pro TV si, in fine, realizator si prezentator al emisiunilor “Parte de carte” si “Te vezi la Stirile Pro TV”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending