Connect with us

AUDIENȚE TV

Cristian Ciaușu a câștigat marea finală Românii au talent! Show-ul a fost lider absolut de audiență

Published

on

Reclame

Un spectacol de neratat, o seară de neuitat și o finală pe care cei de acasă au urmărit-o cu atenție la fiecare minut!

Cristian Ciaușu a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Cristian a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin interpretarea lui la nai și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

Pe următoarele locuri s-au clasat, în ordine: Ana Nuță, Ansamblul Hecenii, Emanuel Barica, Calisthenics România, Karlos Tănăsucă, Dora Debreczeni, Villia, Eduard Anghelescu, VAN și Anastasiia Beaumont. Astfel, Ana Nuță a obținut 20.000 de euro pentru locul 2 și Ansamblul Hecenii, 10.000 de euro pentru locul 3.

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro.

După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să o susțină pe Carla Munteanu!   

Marea finală a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:34. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.5 puncte de rating și 30.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.6 puncte de audiență și 14.5% share.

De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:57, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul fenomen.

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 14, Cristian Ciaușu: ”Eram într-o tensiune constantă, dar s-a transformat în încântare. În fiecare zi, am stat în camera de hotel și am repetat ore întregi. Este un triumf al meu și o bornă în cariera mea”.  


Un sezon fenomen s-a încheiat, însă competiția merge mai departe! Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 15 Românii au talent!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending