Cristian Gog este cel mai talentat roman si cistigatorul premiului de 120.000 de euro (galerie foto si video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Cristian Gog este cel mai talentat roman si cistigatorul premiului de 120.000 de euro (galerie foto si video)

Published

on

Seara magica vineri la finala “Romanii au talent” cind mentalistul Cristian Gog a fost votat de telespectatorii ProTv “cel mai talentat roman” din cel de-al doilea sezon al emisiunii. Emotionat si fericit, Cristian Gog si-a gasit cu greutate cuvintele pentru a multumi tuturor celor care l-au votat si l-au sustinut, tinind sa-i mentioneze in mod special pe toti suporterii din mediul online fara sprijinul carora nu ar fi cistigat acest premiu si mai mult decit atit nici nu s-ar fi inscris in cursa pentru el. “Nu cred ca exista cuvinte sa exprim ceea ce simt acum!

Nu pot inca sa ma gindesc, abia am reusit sa scot o fraza coerenta pe scena, la final”, a spus Cristian Gog coplesit de emotiile si bucuria cistigarii titlului de cel mai talentat roman si a premiului cel mare de 120.000 de euro.

Cristian Gog a uimit pur si simplu publicul si juriul, acesta din urma aratindu-si deschis dorinta de a-l vedea pe Cristian Gog cistigatorul acestui al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”. Obisnuit sa ofere lucruri care sa uimeasca si sa lase auditoriul fara cuvinte, Cristian Gog a prezentat vineri un numar in care nu numai lui, dar si telespectatorilor le-a stat pentru putin timp inima in loc. Cristian Gog a sfidat moartea si a reusit sa ramina fara puls sub privirile a milioane de telespectatori ProTv, supravegheat de doua cadre medicale. Pentru a doua oara, Cristian Gog le-a citit gindurile celor 3 jurati si a scos din valiza inchisa cu cifru numai de el stiu, trei coli de hirtie pe care erau scrise exact lucrurile pe care se asteptau juratii sa le gaseasca acolo.

Telespectatorii ProTv au avut o misiune foarte grea in toata saptamina de votare, dar mai ales aseara dupa ce s-a dat din nou START VOT la “Romanii au talent”, deoarece au avut de ales intre niste numere senzationale, in care toti cei 15 finalisti au oferit momente de admirat si un spectacol total.

Cistigatorul locului al doilea a fost ales Mihai Petraiche care s-a aratat foarte fericit de faptul ca a reusit sa urce pe podiumul cistigatorilor. Deloc dezamagit ca nu a cistigat marele premiu, Mihai Petraiche a marturisit la finalul serii ca faptul ca a terminat pe locul al doilea aceasta competitie este mai mult decit si-ar fi imaginat vreodata. Mihai Petre s-a aratat foarte incintat de faptul ca a putut sa stea atit de aproape de el, mai ales ca in viitor e convins ca multi vor platiti bani grei pe bilete ca sa-l poata vedea dansind. “Te bucuri de tot respectul meu!” a zis Mihai, iar Andra l-a asigurat ca este exact acolo unde trebuie sa fie, adica pe scena “Romanii au talent”, in finala, aplaudat de sute de oameni din public si sustinut de mii de oameni cu voturile lor. De altfel, nici un jurat nu s-a sfiit sa arate ca mentalistul Cristian Gog si dansatorul Mihai Petraiche sint favoritii lor si merita sa fie votati pentru premiul cel mare.

Surpriza serii a fost ocupantul locului al treilea, Cristian Leana care a uimit cu mintea sa sclipitoare, cu miile de ore de munca si exercitiu, reusind sa faca celebrul cub Rubik legat la ochi, cu o singura mina. Prestatia lui a constituit o premiera absoluta pentru televiziunile de la noi, nelasindu-se perturbat de nici unul dintre factorii care au incercat sa-i distraga atentia. La finalul serii, Cristian Leana s-a aratat foarte placut surprins de alegerea publicului cu atit mai mult cu cit marturiseste ca nu s-a asteptat ca atit de multa lume sa-l voteze.

Chiar daca nu a obtinut un loc pe podium, Alexe “Krem” Razvan este, in opinia lui Andi Moisescu, ca si lansat in showbizz. Talentat si plin de verva, rapp-erul a jucat, a cintat si a dansat, in doua cuvinte, a oferit un spectacol total.

Acelasi lucru au facut si Vasilica Godja al carui moment a fost unul extraordinar de iubit si apreciat, Oana Lianu, cintareata care a cunoscut in sfirsit succesul si in Romania, pe scena de la “Romanii au talent”, nu numai in strainatate, carismaticii barmani de la “BarSession”, “tonomatul” ambulanat, Gigel Frone, vrajitorul chitarist, Radu Ionescu, tatal si fiica sa, Loredana si Cristian Fieraru, trupele de dans Lil Motion, No Limit si Asset Crew, chitaristii de la Trio Zamfirescu si acrobatii X-treme Brothers.

Advertisement

Aseara la “Romanii au talent”, marele castigator al emisiunii “Romanii au talent” a demonstrat ca oamenii au nevoie si de un pic de magie in viata lor de zi cu zi! Aseara magia a purat numele: Cristian Gog!

Romania a stat cu ochii pe “Romanii au talent”

Telespectatorii au stat aseara cu ochii pe ProTV pentru a afla cine este cel mai talentat roman al tarii. Pe durata a aproape 5 ore de emisie live, la nivelul publicului comercial din mediul urban, peste jumatate din cei care se uitau la televizor erau cu ochii pe ProTV.

Vezi mai multe fotografii din Finala Romanii au talent pe FLASH!

Conform Kantar Media, ProTV a obtinut in intervalul 20:29-01:13, la nivelul acestui public o audienta medie de 18.6 puncte de rating siu o cota de piata de 50.8 procente, in timp ce Antena1, clasata pe locul al doilea a obtinut o audienta medie de 2.1 puncte de rating si o cota de piata de 5.7%. Lucrurile au stat la fel si la nivelul publicului urban, unde ProTV s-a detasat considerabil cu o audienta medie de 18.5 puncte de rating si o cota de piata de 46.6 procente, in timp ce Antena 1 a inregistrat doar 2.1 puncte de rating si 5.4 procente cota de piata.

Aproape 5 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii au fost cu ochii pe ProTV in minutul de aur 22:36. La nivelul publicului commercial din mediul urban apogeul a fost atins in minutul 23:13, cand ProTV a inregistrat o audienta de 27.1 puncte de rationg si o cota de piata de 62.5%, in timp ce Antena 1 avea 0,5 puncte de rating si 1,2% cota de piata!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending