Connect with us

Life Style

Cristian Leonte, gazda talk show-ului "După 20 de ani", duminica la Pro Tv

Published

on

Reclame

Talk show-ul debuteaza duminica de la ora 10 la Pro tv . Jurnalistul, Cristian Leonte va aborda alături de invitaţii săi, cele mai acute probleme ale societăţii româneşti, de natură politică sau economică.

Invitatul primei ediţii a emisiunii „După 20 de ani„, care va fi difuzată duminică, 20 septembrie, de la ora 10.00, este premierul Emil Boc.

Remarca lui Silviu Brucan, potrivit căreia societăţii româneşti i-ar trebui aproximativ 20 de ani pentru a ajunge la o democraţie autentică a stârnit, la vremea respectivă, reacţii foarte violente. Însă la două decenii după Revoluţia din decembrie 1989, societatea românească pare a se afla la o nouă răspântie.

Ce a fost câştigat în acest răstimp şi ce nu s-a reuşit, cât s-a apropiat România de ideea de democraţie şi capitalism şi, mai ales, ce este de făcut în situaţia politică şi economică actuală sunt doar câteva dintre temele care vor fi dezvoltate în emisiunea „După 20 de ani”, ce va incepe la Pro tv.

Atât reprezentanţii puterii, cât şi cei ai opoziţiei vor avea prilejul să intre în acest loc al confruntării, care urmăreşte realizarea unei radiografii a societăţii româneşti de-a lungul celor 20 de ani de democraţie. Emisiunea se doreşte a fi şi un loc pentru dezbateri care vizează situaţia actuală. Criza economică pe care o traversează şi România, posibile modelele economice şi strategii pentru stimularea economiei sunt unele dintre temele pe care Cristian Leonte le va propune invitaţilor săi.

Jurnalişti-analişti prezenţi în emisiune îşi vor prezenta opiniile despre temele discutate, astfel încât situaţia de „După 20 de ani” să fie prezentată cât mai exact.

Sursa: Mediafax

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending