Cristian Onețiu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Cristian Onețiu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Cristian Onețiu, om de afaceri și antreprenor este invitatul ediției de duminică, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:00, la Kanal D!

Celebrul om de afaceri, supranumit și <antrenor de antreprenori>, Cristian Onețiu, în vârstă de 44 de ani, se numără printre milionarii României, cu o avere estimată la 100 de milioane de Euro. Acesta este gata să ne împărtășească secretele care l-au facut milionar, într-o ediție inedită a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 22:00, la Kanal D.

Cristian Onețiu a ajuns în Top Forbes România, în 2012, iar în 2019 a intrat în Top 300 Capital. Începutul acestuia în antreprenoriat a fost marcat de mari eșecuri. Totodată, Cristian Onețiu este autorul cărții ”Start în antreprenoriat” și a devenit coach pentru cei care încep o afacere. Tot în anul 2019, Cristian Onețiu a fost votat cel mai inspirațional antreprenor român.

”Ce nu și-a putut cumpăra cu bani, milionarul Cristian Onețiu?”, ”Cum trebuie educată mintea ca să producă bani?”, ”De câte ori ați plâns din cauza banilor?”, ”De câte ori ați fost înșelat în afaceri?”, ”Care este ultimul salariu de pe cartea dumneavoastră de muncă?”, ”Vă deranjează ștampila de hoț pusă milionarului român?”, ”Dați bani cerșetorilor pe stradă?”, ”Câtă nebunie mai are Cristian Onețiu?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările interviului maraton la care celebrul antreprenor, Cristian Onețiu, va trebui să răspundă duminică, de la ora 22:00, într-o nouă ediție a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending