joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăUTILECristian Onețiu și familia sa păstrează tradițiile de sărbători și la Frankfurt,...

  Cristian Onețiu și familia sa păstrează tradițiile de sărbători și la Frankfurt, în noua casă

  Primul Crăciun în familie restrânsă, departe de casă. Așa vor arăta sărbătorile pentru Cristian Onețiu, cofondatorul companiei Life Care, pentru care 2020 a adus foarte multe schimbări, inclusiv mutarea în altă țară. La jumătatea anului, el, soția și fiica sa au luat decizia de a locui o perioadă în Germania, la Frankfurt, unde Cristian a deschis un birou și un punct de lucru pentru afacerea sa, parte a programului de extindere internațională.

   

   

  Aflându-se aici de ceva vreme, ei au hotărât să petreacă și Crăciunul în noua casă, cu tradițiile păstrate de… acasă. „Este prima dată când vom fi doar noi trei, fără restul familiilor, fără prietenii noștri și în altă țară. Ne-am gândit că așa e cel mai bine în această perioadă și în vremurile pe care le trăim. Chiar dacă e diferit, cum a fost de fapt tot acest an, ceva va fi la fel: obiceiurile noastre și tradițiile pe care le vom respecta la fel cum o făceam acasă. De exemplu, ne dorim ca și acum să mergem la biserică în acele zile și să cântăm colinde”, povestește Cristian. 

   

  Un alt moment important, pe care cei doi părinți îl păstrează neschimbat încă de când fetița lor Ema era micuță, este cel de împodobire a bradului de Crăciun. „Întotdeauna am pregătit pomul de Crăciun împreună, am stabilit tematica și o implicam pe Ema, o întrebam ce culori vrea, cum le combinăm. Ea este asistenta principală, mai ales la final, când punem steaua în vârf. De când era mică o ridicam să ajungă până acolo. Anul trecut a fost o întâmplare amuzantă cu noi doi, cu mine și soția mea. Ema nu era atunci acasă și am zis că fixăm noi ultimul ornament. După ce am făcut asta, ne-am dat seama că va veni acasă și poate se va supăra, că ea și-a asumat acest lucru. Așa că am dat jos steaua și am așteptat-o pe ea”.

   

  Din centrul sărbătorilor nu vor lipsi filmele „Singur acasă 1 și 2” și câteva jocuri de cărți, table, șah – acele activități de relaxare preferate de toți. „Asta ne dorim cel mai mult. Să ne relaxăm, să ne bucurăm unii de ceilalți și să ne odihnim. Nu mai facem de mult timp acele pregătiri extraordinare, acea curățenie cu care am crescut cu toții – de la frecat fiecare bibelou și fiecare covor, timp de trei zile. Și la capitolul mâncare, preferăm preparatele mai ușoare care să ne dea energie”, adaugă el.

   

  Planurile de Revelion ale antreprenorului vor aduce mai multă lumină și căldură în familie, mai ales pentru că una dintre diferențele notabile între acasă și Frankfurt este clima. „Aici este o vreme mult mai întunecată și în această perioadă ne-a lipsit enorm soarele. Așa că am decis ca pe final de an să plecăm în Dubai și să ne bucurăm de temperaturile și vremea frumoasă de acolo. De apă, de soare, de nisip…. Chiar am vorbit cu toții să stăm cât mai mult afară și cât mai puțin în spațiile închise ca mall-uri sau hotel”

   

   

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente