Connect with us

Sport

Cristian Pintea prezintă LIVE, pe PRO ARENA și VOYO, o ediție specială înaintea Finalei Europa League!

Înainte de finala care se vede de la ora 22:00, Cristian Pintea, le va aduce celor de acasă, în direct, o ediție specială

Published

on

Foto Credit: PRO ARENA
Reclame

Două echipe. Un trofeu. O singură șansă! Sevilla FC și AS Roma se întâlnesc la Budapesta, pe Puskas Arena, stadion cu o capacitate de 65.000 de locuri, în marea finală a Europa League, în această seară. Competiția care le-ar putea schimba complet traseul acestui sezon se încheie în direct pe PRO ARENA și VOYO!

Înainte de finala care se vede de la ora 22:00, Cristian Pintea, le va aduce celor de acasă, în direct, o ediție specială, cu începere de la ora 21:00, în care va prefața alături de invitații săi meciul care va stabili câștigătoarea trofeului. Ciprian Marica revine în studioul PRO ARENA, ca invitat, iar alături de el se va afla și redactorul șef sport.ro, Andru Nenciu.

Simt o mare bucurie să revin la pupitru după o pauză de câteva luni și cum putea fi marcat acest moment mai bine decât cu o finală europeană? Și nu una oarecare, ci Sevilla – AS Roma, meciul care decide la cine merge trofeul Europa League din acest an. Primul pentru Roma sau al 7-lea pentru specialista competiției, Sevilla? Nu voi fi singur în studio, ci îl voi avea alături pe Ciprian Marica, proaspăt campion cu Farul și cel care a strâns în cariera de jucător peste 70 de meciuri în cupele europene. Comentăm împreună, înainte și după, finala de la Budapesta. Ce îți poți dori mai mult? Companie selectă și o seară plină de fotbal spectacol”, spune Cristian Pintea care abia așteaptă să fie, din nou, alături de telespectatorii PRO ARENA.

Va fi o finală de poveste, practic un curs de fotbal!  Se confruntă o echipă,  Sevilla, pentru care zici că a fost înființată cu dedicație această competiție, și o echipă, Roma, al cărui antrenor iubește să joace astfel de meciuri cu miză! Și știe să le câștige. Am amintiri nu tocmai plăcute apropo de Sevilla, dominația lor europeană a început la Donetsk, cu un meci de infarct în care am fost implicat. Vă povestesc mai multe miercuri, când revin cu drag într-un platou de televiziune în care mă simt ca acasă. Ne vedem la finală!”, spune Ciprian Marica înainte emisiei. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending