Cristian Tudor Popescu: "Daca Oprescu ajunge presedintele Romaniei ma retrag din gazetaria politica" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Cristian Tudor Popescu: „Daca Oprescu ajunge presedintele Romaniei ma retrag din gazetaria politica”

Published

on

Cristian Tudor Popescu a declarat, la Gândul LIVE, că intenţionează să renunţe la presă  dacă actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, va fi ales preşedintele României.

“Este evident o luptă pentru putere în dispreţul electoratului USL, în dispreţul poporului. Îl aduc pe acest marţafoi etern, numit Oprescu… Eu am văzut multe, dacă acest Oprescu ajunge preşedintele României, eu încetez orice fel de comentariu politic, mă retrag din gazetăria politică, nu mai scriu decât despre filme, despre tenis, decât orice altceva decât politică, pentru că nu mai am pentru cine să scriu. Te poţi bate cu oricine, dar nu cu poporul… El este un răcnete, scoate mugetele alea seara. El nu numai că este agramat, nu numai că este anacolutic tot timpul. Eu nu pricep ce vorbeşte omul ăsta. Una vorbim, başca ne înţelegem”, afirmă tranşant editorialistul Gândul.

“Nu înţeleg cum se menţine în funcţia aia de primar al Capitalei. E un oraş puternic Bucureştiul dacă rezistă cu acest domn. Îl aduci pe acest marţafoi să scoată mugetele alea şi să pretindă pentru a nu ştiu câta oară să spună. ‘Ehehe, vedem noi, când o fi cu preşedinţia, atunci ne mai gândim noi, că nu suntem ca mireasa’… şi din nou începe cu clismele alea verbale, … după ce a mai plecat o dată de la primăria la care l-au pus aceşti concitadini ai mei. Nu am înţeles de ce l-au pus în detrimentul lui Vasile Blaga. Indiferent de apartenenţa lui politică, mi s-a părut mai serios. Cu aceleaşi rânjete aberante a candidat la preşedinţie acest domn (Sorin Oprescu n.r.)”, a adăugat jurnalistul.

 

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending