Connect with us

Seriale

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman lansează seria “Adela – Tot ce nu se vede” pe a1.ro

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Imediat după premiera serialului Adela, difuzat aseară, de la 20:30, la Antena 1, site-ul a1.ro lansează un nou proiect on-line – emisiunea Adela – Tot ce nu se vede, prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman. Cu ajutorul lor, telespectatorii vor avea ocazia să „meargă” pe platourile de filmare, să surprindă atmosfera din culise şi să vadă tot ce se întâmplă în spatele camerelor. Tot ce nu se vede în serial şi tot ce nu se ştie despre actori, aceştia pot descoperi în seria de episoade online Adela – Tot ce nu se vede, imediat după difuzarea fiecărui episod, pe a1.ro, dar şi în fiecare miercuri, de la 17:30, la CulTour, pe Happy Channel. 

 

 

„Cei de acasă au ocazia să descopere cum e să filmezi un astfel de proiect, ce fac actorii în pauze, cum se pregătesc pentru rolurile lor, lucruri mai puţin ştiute despre ei şi multe altele. Aşa că staţi cu ochii pe a1.ro ca să vedeţi mai mult din culisele serialului Adela, de la Antena 1!”, a declarat Vlad Gherman.

 

Cum au ajuns actorii să joace în Adela și cum au reacționat când au primit rolurile, de ce provocări, emoții sau frici au parte la filmări, cât de mult se regăsesc în personajele pe care le interpretează, ce se întâmplă cu filmările atunci când se accidentează un actor, cum arată locațiile și cum decurge o zi de filmare, toate acestea și nu numai îşi vor găsi răspunsurile în seria de episoade online Adela Tot ce nu se vede, pe a1.ro, dar şi în fiecare miercuri, de la 17:30, la CulTour, pe Happy Channel.

 

În primul episod care lansează această serie din culise şi care poate fi urmărit aici, https://a1.ro/adela-tot-ce-nu-se-vede/stiri/criss-si-vlad-adela-tot-ce-nu-se-vede-episodul-1-id1041683.html, Răzvan Fodor, Anca Sigartău, Nuami Dinescu, Marian Râlea, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Ioana Ginghină, Oana Moșneagu, Alina Florescu, Răzvan ”Krem” Alexe și Anca Androne dezvăluie o mulţime de motive pentru care oamenii să urmărească serialul Adela, dar şi momente savuroase din spatele camerelor.

 

 

Comentarii

comments

Seriale

Declaraţii surprinzătoare în cel mai nou episod din serialul Profu`!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

E greu să fii dirigintele unei clase și să te implici, să asculți toți elevii și să încerci să le rezolvi problemele. Dar ce faci când descoperi că un elev de la o altă clasă are nevoie de ajutor ? Profu` se va confrunta cu o nouă situație joi, de la 21:30 – de data aceasta, însă, va încerca să-i fie alături unui elev din clasa profei.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Știm deja că lui Mișu îi place să rezolve problemele cât mai rapid și de multe ori lucrurile se complică. Așa se va întâmpla și acum când, din profesorul burlac, care stătea singur, ajunge să ofere adăpost pentru un elev… dar și pentru un profesor. Despre cine este vorba, dar și cum vor evolua lucrurile, aflăm în noul episod.

 

Tensiunea îl va aduce pe Profu` tot mai aproape de Ana, iar situația dintre ei pare să scape de sub control: „Ești înnebunitor de sexy, până deschizi gura și mă scoți din minți!”, îi va spune Mișu profei. Cum va reacționa Ana, dar și cu ce propunere va veni, ca să scape de tensiunea dintre ei, aflăm mâine seară.

 

Un nou episod, o nouă poveste și multe lucruri de rezolvat. Profu` trebuie să ia deciziile corecte, iar asta nu este întotdeauna ușor. Ce se va întâmpla între Ana și Mișu și cum o vor scoate la capăt vedem joi, de la 21:30.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Profu`, mesaj important pentru unul dintre elevii săi!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Anii de liceu vin cu un bagaj educațional important, dar și cu unul… emoțional. Elevii sunt la vârsta la care se îndreaptă cu pași repezi spre maturitate, deciziile lor cântăresc mai mult, iar faptele sunt răsplătite pe măsură. Nu este simplu să fii în centrul unei găști rebele și să încerci să-i îndrumi pe adolescenți, însă fără să-i îndepărtezi. 

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

Profu` a reușit mereu să o scoată la capăt. Joi, de la 21:30, se va confrunta cu o nouă poveste delicată: „Ai înnebunit?! Cu asta nu rezolvi nicio problemă. Nu poți să te prefaci că totul e bine! Când ți se distrug visurile se numește cumva: maturizare! Pierzi visuri, apar altele. Când o să ți se împlinească un vis o să fii foarte fericită. Nu există pilule magice în viață, există doar viață”, îi va spune Mișu, Simonei, o nouă elevă din clasa lui.

Dar Profu` nu are probleme doar la școală. A venit momentul ca și el să se întâlnească cu trecutul său. Va participa la o reuniune unde va sta față în față cu profesorul care i-a schimbat lui viața, din păcate, nu în bine: „atunci mi-am pierdut direcția”. Și cum totul se întâmplă când nu te aștepți, Mișu va avea parte și de o declarație din partea Anei: „De ce mă ignori, că tu mă iubești! Tu ești Mișu al meu!”

Episodul doi îi va avea ca invitați speciali pe Andi Moisescu, care va interpreta rolul unui coleg din liceu, și pe Stela Enache, care va cânta celebra melodie „Ani de liceu” – joi, de la ora 21:30.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

A început școala, iar serialul Profu` se întoarce!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Începe școala și ce prilej mai bun de a flirta cu persoana de care ești îndrăgosti ?! O ocazie perfectă ca Ana, care plecase în Boston, să se întoarcă la catedră și să-i dea oportunitatea lui Mișu să o cucerească! „Ai venit după mine când am plecat la Boston?!” îl va întreba profa. Ce va răspunde Profu` aflăm joi, de la ora 21:30!

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Liniștea este departe de a se instala în curtea liceului Gârleanu. Începe anul școlar, elevii s-au întors în bănci și fac cunoștință cu noii colegi. Unii și-au petrecut vacanța la… răcoare. „Dați drumul la căldură că am venit de la răcoare”, va spune Nuni, personajul interpretat de Juno, care se va întoarce la liceu după o perioadă petrecută după gratii.

Pentru că reacțiile colegilor nu vor fi deloc pe placul lui Mișu, Profu` îi va duce pe copii la penitenciar, unde vor întâlni un nou personaj care va îl interpreta pe unul dintre deținuți. Despre cine este vorba și care este rolul lui aflăm joi. Între timp, directorul Tănase se va confrunta cu o problemă serioasă și va pune tot liceul în mișcare, iar profesorul Mugur va ajunge la spital.

Cum va rezolva directorul situația, ce se va întâmpla la penitenciar și cum va evolua relația dintre Mișu și Ana, vedem joi, de la 21:30. Șase, se întoarce Profu`! O comedie educată.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Gabriel Garko revine la TVR 2 cu trei producţii!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: TVR

Din 10 februarie, în fiecare miercuri şi joi, îndrăgitul actor italian Gabriel Garko revine la TVR 2 cu două dintre producţiile care l-au impus în cinematografia europeană şi nu numai. Este vorba despre miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” (în 10 şi 11 februarie), urmată de serialul „În apărarea fiului” (din 17 februarie). În plus, din luna martie, imediat după finalul serialului italian Hotel Imperial, în fiecare seară de sâmbătă, la TVR 2 revine o altă producţie celebră în care Gabriel Garko este protagonist: serialul „Păcatul şi ruşinea”.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Miniseria „Rudolf Valentino: destinul unei legende” aduce la TVR 2 în 10 şi 11 februarie, de la ora 21.10, povestea fascinantului actor din perioada filmului mut, care a reuşit să schimbe istoria cinematografiei mondiale. Rolurile sale l-au transformat aproape imediat în star internaţional, un „latin lover” cu privire pătrunzătoare, un idol al femeilor din toată lumea al cărui stil era adesea imitat de admiratori. Devenit un adevărat mit, Rudolf Valentino a murit la numai 31 de ani, în culmea gloriei şi a popularităţii. Dispariţia sa bruscă în urma complicaţiilor provocate de peritonită a stârnit printre admiratoare o adevărată isterie în masă.

Cea de-a doua producţie cu Gabriel Garko, ce revine la TVR 2 în luna februarie, este „În apărarea fiului” (NON E STATO MIO FIGLIO – Italia, 2016). Din 17 februarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21.10,  vă puteţi delecta cu un serial de mare succes ce aduce actori valoroşi, dar şi un scenariu cu acţiune, mister, poveşti de dragoste şi răsturnări spectaculoase de situaţie.

 

De-a lungul a opt episoade, Gabriel Garko va intra în pielea lui Andrea Geraldi, un bărbat care provine dintr-o familie înstărită. Doar că un personaj misterios provoacă o serie de evenimente tragice pentru a aduce ruina acestei familii şi foloseşte o serie de dovezi false prin care îl scoate vinovat pe Andrea. Acum, eroul interpretat de Gabriel Garko trebuie să îşi dovedească nevinovăţia. Dar pentru ca acest lucru să poată fi posibil, el trebuie să dezlege misterele întregului complot.

Din a doua jumătate a lunii martie, în fiecare seară de sâmbătă, serialul „Păcatul şi ruşinea” îl aduce pe Gabriel Garko într-un alt registru, cel al nemilosului Nito Valdi – rol pentru care actorul italian a primit chiar şi scrisori de ameninţare.

 

Acţiunea începe la sfârşitul anilor 1930, în Roma dominată de dictatură, când destinul lui Nito Valdi se împleteşte cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi, militantă pentru libertate, de care Nito se îndrăgosteşte cu patimă. Respins de obiectul obsesiei sale, Nito jură să se răzbune pe Carmen şi pe familia ei. Drumurile lor se întâlnesc pe parcursul a 30 de ani, într-un carusel de intrigi pasionale și alianțe, timp în care şi Italia trece prin transformări radicale.

 

„În Păcatul și rușinea joc rolul unui nazist, un personaj foarte rău. Rolul interpretat de mine a reușit să stârnească multe emoții negative, iar în perioada în care l-am jucat pe Nito Valdi am primit scrisori de amenințare, iar fanii au venit acasă la mine, dar nu cu intenții bune”, a povestit Gabriel Garko pentru TVR.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Au înnebunit salcâmii! Propunere neaşteptată din partea lui Celentano pentru Aspirina!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, urmărim un nou episod Las Fierbinți, cu glume și situații fresh, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Veselie mare printre simpaticii fierbințeni: Celentano și-a găsit o nouă ocupație – cântă la mandolină. Printre cântece și replici savuroase, acesta îi propune Aspirinei să fugă împreună în județul Teleorman, doar ei doi. Sufocată de râs, aceasta vrea să știe ce să facă ei doi în Teleorman. „Ce să facem noi în județul Teleorman ?”, „Să luăm viața de la zero!”, îi răspunde hotărât Celentano.

Celentano continuă, spunându-i Aspirinei: „Să mă aștepți cu ciorba caldă. Și, atenție! Să ne iubim ca haiducii! Aspirino, tot ce o să fur, banii toți de la boieri care-i iau, ție ți-i dau pe toți, ca să-ți iei mărgele. Așa că, ce mai aștepți ?! Haide sus, haide sus, pe cal!” 

 

Aspirina se plânge lui Firicel, fiind exasperată de serenadele lui Celentano și află că acesta nu îi cântă doar ei. Dalida dezvăluie că Celentano i-a cântat și ei toată noaptea la poartă. În seara aceasta vedem cum decurg lucrurile mai departe în îndrăgitul sat.

Noul sezon Las Fierbinți a debutat în forță cu primele două episoade: serialul a fost lider de audiență săptămâna trecută, atât marți, cât și joi, pe segmentul de public comercial. Producția a înregistrat marți o medie de 9,8 puncte de rating și 26.8% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5,4 puncte de rating și 14,7% share. Iar joi, producția a fost din nou lider de audiență pe segmentul comercial, și a înregistrat o medie de 8,5 puncte de rating și 23.4% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8 puncte de rating și 22,1% share.

 

Nu ratați Las Fierbinți, marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Premieră TV

Serialul turcesc “Hercai” are premiera mâine, la Kanal D!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, are loc premiera serialului turcesc de succes ”Hercai”, o nouă producție impresionantă, care spune povestea tulburătoare a unei tinere și frumoase fete, Reyyan, care, deși își dorește o viață liniștită, plină de iubire, ea este nevoită să plătească pentru greșelile din trecut ale familiei sale.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Protagoniștii fascinantului serial ”Hercai” sunt Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, pline de traume din copilărie, ajung să se întâlnească, să se îndrăgostească, pentru ca apoi ei să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor vieții.

 

Reyyan face parte din familia Șadoğlu, una dintre cele mai influente din Midyat, un orășel de provincie din Turcia. Dintotdeauna Reyyan a considerat locul în care trăiește închisoarea ei, nicidecum căminul cald ce-l poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer) și unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în marea familie, dar și oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan). Nimic nu se întâmplă fără voia acestuia și, cu toate că mama ei, Zehra (Feride Çetin), a protejat-o cât de mult a putut în fața greutăților vieții, și a crescut-o cu multă dragoste, Reyyan a resimțit presiunea uriașă a familiei. Unul dintre cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra destinului fetei este nimeni altul decât bunicul ei, Nasuh.

 

Reyyan are o singură dorința, să plece din locul care i-a adus atâta suferință și să-și găsească adevărata casă. Destinul i-l va scoate în cale pe Miran, un tânăr chipeș si ambițios. Deși face parte dintr-o familie înstărită, Miran are, și el, o poveste de viață tulburătoare. O serie de evenimente dramatice decurg din încercările celor doi tineri de a fi împreună, în ciuda tuturor greutăților.

 

Nu pierdeți premiera serialului ”Hercai”, mâine, 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, o producție fascinantă care va emoționa privitorul atât prin trăirile personajelor de o intensitate copleșitoare, dar și prin lupta continuă pentru dragoste, familie, pentru dreptul la o viață frumoasă.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Profu’ fii pe fază! Află cine se alătură distribuţiei serialului, de la PRO TV

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sezonul 2 din Profu` revine la PRO TV pe 11 februarie, de la ora 21:30, cu o mulțime de surprize, situații limită, umor și o poveste de dragoste cu peripeții. Din distribuție va face parte și artista Jo, care o va interpreta pe Rebecca – un personaj complex care va surprinde cu alegerile pe care le va face.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

„Până la Profu’ nu mai jucasem decât pe scena facultății, nu eram familiarizată deloc cu filmările unui serial / film. Sunt o persoană foarte emotivă și nu cu foarte mare încredere în sine (în ciuda aparențelor și a rolului de bad girl pe care îl joc în serial), iar de multe ori m-am lăsat copleșită de emoții la anumite cadre”,  a spus Jo.

Artista a mărturisit că i-a plăcut la filmări și și-ar dori să repete experiența: „Am avut noroc de o echipă care m-a ajutat și m-a făcut să mă simt minunat și să mă relaxez. Ne-am înțeles foarte bine din prima clipă, mă bucur enorm că am avut ocazia să lucrez cu oameni atât de pasionați și inspiraționali. Sezonul acesta doar mi-a deschis apetitul spre film. Pe când începusem să mă obișnuiesc și să îmi intru foarte bine în mână, s-au și terminat filmările! MAI VREAU!!!”.

 

Actori noi, situații limită și întâmplări la care nu ne-am fi așteptat. Sezonul 2 Profu` revine cu multe surprize pe 11 februarie, de la 21:30. Șase, se întoarce Profu`! O comedie educată.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Astăzi începe un nou sezon Las Fierbinți. Polițistul Robi s-a făcut vlogger!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, un nou sezon Las Fierbinți începe de la ora 20:30 la PRO TV. Sezonul debutează cu agitație mare în sat: polițistul Robi s-a făcut vlogger și vrea să ajungă celebru.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Robi a realizat o serie de filmulețe educative care fac înconjurul satului și prin care vrea să își învețe consătenii cum ar trebui să se comporte pentru a fi în siguranță și a se păzi de hoți. Acesta le-a realizat alături de Ardiles, care joacă rolul răufăcătorului în videouri. Într-unul dintre ele Robi, alături de Ardiles, simulează un furt de bicicletă. Totul se încheie cu o povață din partea polițistului. „Ce greșeală a făcut biciclistul ? A lăsat bicicleta nesupravegheată! Lecția de azi: nu lăsa niciodată bicicleta nesupravegheată! Când mergi la magazin, cel mai bine lasă bicicleta acasă și du-te pe jos, că așa nu o să ți-o fure nimeni! Și nu uitați, poliția te veghează!”

Dalida și primarul Vasile urmăresc aceste videouri, dar nu se lasă impresionați așa de ușor de vloggerul Robi și sfaturile sale. „Păi și ce era să facă ? Doar nu putea să intre cu bicicleta în magazin! Mă rog, e o idee bună așa, dar ăștia doi joacă foarte prost, îți spun, actorie zero!”

 

Primarul îl cheamă pe Robi în biroul său, iar acesta îi spune că e doar la început, are planuri mărețe. Vasile tot nu se lasă impresionat: „Știi ce am înțeles eu din filmulețele astea ? Că e vina noastră, bă, că ne fură hoții! Că e vina noastră că mergem cu bicicleta la magazin, în loc să mergem pe jos!”

Robi este decis să continue cu aceste filmulețe, poate chiar să facă un întreg sezon. Îi va reuși planul ? Îl va ajuta cineva din sat să-și ducă la bun sfârșit ideile mărețe ? Aflăm în seara aceasta.  Nu ratați Las Fierbinți, marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Noul serial turcesc „Hercai” se vede din 9 februarie la Kanal D

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Incepand din 9 februarie, de la ora 20:00, pe Kanal D, fanii serialelor turcesti vor avea parte de o noua productie remarcabila, „Hercai”. O poveste de dragoste supusa la teribile incercari. Serialul va putea fi urmarit de luni pana miercuri si ii are in centrul intrigii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri care lupta pentru iubirea lor.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Reyyan provine dintr-o familie influenta din Midyat, un orasel din Turcia, si traieste intr-o adevarata colivie de aur. Cel care isi pune cel mai mult amprenta negativ asupra tinerei este bunicul ei, Nasuh (Macit Sonkan). Tot ceea e isi doreste Reyyan este sa devina libera, sa plece din locul care i-a adus atata suferinta si sa-si gaseasca linistea.

Viata i-l va scoate in cale pe Miran, si el cu o poveste de viata tulburatoare. Evenimente dramatice decurg din incercarile celor doi tineri de a fi impreuna, in ciuda tuturor greutăților. Nu pierdeti premiera serialului “Hercai”, pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Productia va putea fi urmarita trei zile pe saptamana, de luni pana miercuri.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Seriale

Premiera serialului turcesc „Hercai”, în curând la Kanal D!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Pe 9 februarie, de la ora 20:00, va fi difuzată la Kanal D premiera serialului „Hercai”, o producţie remarcabilă, o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare. Serialul îi are în centrul intrigii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri “condamnaţi” să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor obstacolelor ce le ies în cale.

 

 

Reyyan face parte din înstărita şi influenta familie Șadoğlu, din Midyat, un orăşel din Turcia. Dintotdeauna frumoasa fată a considerat locul în care trăiește ca pe o închisoare, şi nu căminul ce-i poate oferi o familie iubitoare. Cu toate că tatăl ei vitreg, Hazar (Serhat Tutumluer) şi unchiul Cihan (Serdar Özer) sunt figuri importante în oraş, dar şi oameni de temut, adevăratul lider este bunicul tinerei, Nasuh (Macit Sonkan).

Acesta din urmă este şi unul dintre cei care și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra destinului fetei. Reyyan are o singură dorinţă, să plece din locul care i-a adus atâta suferinţă şi să-şi găsească liniştea. Destinul i-l va scoate în cale pe Miran, şi el cu o poveste de viaţă tulburătoare. Evenimente dramatice vor decurge din încercările celor doi tineri de a fi împreună. Aşadar, nu pierdeţi premiera serialului “Hercai”, pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending