Connect with us

Emisiuni

Cristina Cioran și-a ales adversara cu lacrimi în ochi: Doinița Oancea! Show-ul a fost urmărit de 1.3 milioane de români!

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Cea mai emoționantă alegere a adversarului pentru duel a avut loc aseară la Ferma Vedetelor. Cristina Cioran a provocat-o la duel, cu părere de rău și lacrimi în ochi, pe Doinița Oancea. Momentul i-a sensibilizat pe toți și i-a făcut să realizeze prin câte lucruri au trecut în cele opt săptămâni de când sunt împreună.

Ferma Vedetelor a fost lider de audiență, fiind urmărită în intervalul de difuzare 20:29 – 21:25 de peste 1.3 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:24, peste 1.7 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. 

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 7.8 puncte de rating și 21% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Antena 1 a obținut 4.1 puncte de rating și 10.9% share.

Dimineața a început cu o dispută între Cristina și Ionuț. După ce zilele trecute cartofii au stârnit controverse, de această dată strecurarea laptelui le-a creat probleme. „Nu trebuie să mă așteptați pe mine să îl strecor!”, a spus Ionuț, iar Cristina a completat: „Eu credeam că dacă se ocupă unul de un lucru, se ocupă doar el de un lucru. Îmi cer scuze că ți-am zis să strecori laptele!”. Această discuție a determinat-o pe Cristina să nu își mai dorească să părăsească concursul.

Toate fetele au sărit să îl pupe pe nea Rață când l-au văzut, deoarece au crezut că miroase a cafea. Inspecția a decurs bine, iar nea Rață i-a dat câteva sfaturi lui George: „Vezi că ești cam sabotat!”.

Ferma Vedetelor DUEL PRO TV (1) Intalnirea cu banditii (2) FERMA VEDETELOR Ferma Vedetelor george vintila ferma vedetelor

Foto Credit: PRO TV

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending