Connect with us

A-Z NEWS

Cristina de la Impact face o demonstraţie de cooking, inspirată de blogurile culinare

Published

on

Reclame

Blogurile culinare câştigă din ce în ce mai mult teren în bucătăria gospodinelor începătoare şi cu puţină imaginaţie, oricine poate găti nu doar nonconformist, ci şi sănătos. Cristina, solista trupei Impact face o demonstraţie de cooking în ediţia din 19 iunie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?, difuzată de Pro Tv începând cu ora 10:00. Spre exemplu, cartofii prăjiţi pot fi înlocuiţi de cei preparaţi cu soia la grătar, iar pilaful are un gust mult mai apetisant asezonat cu ghimbir şi scorţişoară.

Oricât de atente ar fi la alimentaţie, reprezentantele sexului frumos sunt programate genetic să facă celulită. Acest lucru trebuie însă să le descurajeze, pentru că acum este momentul potrivit pentru a lua măsuri care să le garanteze că vor arăta impecabil la plajă. Planul imbatabil este următorul: alimentaţie cât mai sănătoasă, mişcare şi folosirea unor creme anticelulitice pe bază de ingrediente active puternice.

Odată trupul pregătit pentru vacanţă, e timpul pentru spirit, iar pentru acesta, lectura ar putea fi sportul preferat în această perioadă. Oferta verii este foarte generoasă, de la romane cu intrigă poliţistă, până la cărţi de călătorii, ficţiuni despre vampiri sau ghiduri pline de ironie despre gândirea „pe dos”. Criticul literar Dan C. Mihăilescu, Omul care aduce cartea la Pro Tv, dezvăluie în ediţia din 19 iunie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore? ce cărţi pune în bagaj.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending