Connect with us

Emisiuni

Cristina şi Vica au făcut SPA pe câmp la Ferma Vedetelor! Reality show-ul de la PRO TV, 1.5 milioane de telespectatori pe minut!

Published

on

Noi planuri se pun la cale și întorsăturile de situație cu care se confruntă  concurenții în ultimele trei săptămâni dau naștere unor strategii noi. „Logic ar fi fost ca eu să o trimit pe Gina din poziția de servitor, ceea ce am și făcut. Dar, nu ar fi fost la fel de logic ca eu să vă trimit pe voi, cu care am stat atâta timp aici, din pozție de servitor!”, le-a spus Ionuț Cristinei și Vicăi.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

Ferma Vedetelor a fost urmărită în intervalul de difuzare, între 20:30 – 21:33, de aproximativ 1.5 milioane de români la nivel național. În minutul de aur, de la 21:31, aproximativ 2.2 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider de audiență cu 9.3 puncte de rating și 25.4% share, în timp ce postul de televiziune situat pe locul doi, Antena 1 a obținut 5.2 puncte de rating și 14.3% share.

Faptul că foștii concurenți urmează să revină în fermă pentru a vota o persoană penru eliminare îi face pe cei rămași în concurs să își pună semne de întrebare referitoare la comportamentul pe care l-au avut de-a lungul show-ului: „Ele se gândesc la faptul că s-ar putea ca atitudinea lor să nu fi fost tocmai OK și ăia care vin să voteze, să nu voteze!

Dar, asta ține doar de atitudinea lor și de felul în care s-au comportat cu cei care au ieșit.” , i-a spus Ionuț lui Augustin în timpul unei discuții între patru ochi.

Nea Rață a primit o provocare. Cristina și Vica s-au oferit să facă duș împreună în grădină dacă el le aduce cafea și ingrediente pentru a face ciocolată de casă. Ele au trasformat dușul într-un moment de SPA și au făcut scrub cu mălai. Momentul lor de senzualitate s-a încheiat cu o bătaie cu apă: „Să simtă și ele briza mării!”, a spus Ionuț care a aruncat găleți cu apă pe ele. Cristina a spus „A fost un duș foarte bun pe care l-aș repeta oricând!”.

Jocul zilei i-a împărțit pe concurenți în două echipe și i-a plimbat cu tiroliana peste râu. Ei au trebuit să mute două grămezi de știuleți pe malul celălalt, folosindu-se de o găleată și tiroliană. Cei care au câștigat concursul și au transportat cel mai repede grămada de porumb au fost Ionuț, Vica și Augustin. Premiul a fost o sticlă de cafea prinsă în mijlocul râului, pe care a recuperat-o Augustin, dar și un bonus surpriză: patru porții de tort de bezea, pe care nu aveau voie să le împartă cu echipa pierzătoare: „Iar am avut mustrări de conștiință și am dus tort în fermă!”, a spus Gina care a arbitrat competiția.

Ferma Vedetelor (2) Ferma Vedetelor (5)

Foto Credit: PRO TV

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV4 ore ago

Debut spectaculos al confruntărilor Chefi la cuțite. Primul battle, lider incontestabil de audiență şi record în acest sezon

AUDIENȚE TVo zi ago

Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor. Jurații și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 12

Vedeteo zi ago

Decizia pe care a luat-o Adela Popescu după ce a plecat din emisiunea Vorbește lumea

Serialeo zi ago

În această seară, e supărare mare în episodul din Las Fierbinți: „Ești nebun cu munca! Stai toată ziua cu calul”

Platforma Online TVo zi ago

PREMIERĂ: Focus Sat TV lansează integral și în exclusivitate în România serialul Canal+ Original Brigada

Mondeno zi ago

Laurențiu Reghecampf sa mutat cu iubita lui Arabia Saudită. Corina Caciuc, posibil să fie iar însarcinată!

Vedeteo zi ago

După eșecul de la Survivior, Ionuț Iftimoaie a luat decizia să nu mai apară la TV, familia e mai importantă!

Emisiunio zi ago

În exclusivitate La Măruță, Valentin Sanfira a vorbit despre coșmarul vieții sale: „Dacă nu aveam cască… muream pe loc!”

Horoscopo zi ago

Horoscop marți, 26 septembrie 2023. Cele mai multe astre vor avea de caștigat!

Emisiuni2 zile ago

Am aflat câştigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Secretul ANTENEI 1 dezvăluit doar de Viperele Vesele. Deznodământul acestui sezon o premieră pentru emisiunea de la ANTENA 1!

Monden2 zile ago

Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul

Facebook

Advertisement

IN Trending