Connect with us

Emisiuni

Cristina Stamate, Roxana Iliescu şi Alin Pascal se întrec în folclor, maine la O data in viata, pe TVR 1

Published

on

Reclame

Invitaţii Iulianei Tudor de vineri, 25 mai, sunt Cristina Stamate şi Radu Ciordaş (Ardeal), Roxana Iliescu şi Matilda Pascal Cojocăriţa (Moldova), Alin Pascal şi Irina Loghin (Muntenia). Dansul va fi asigurat de ansamblul „Carpaţi” din Câmpulung Muscel, iar orchestra Lăutarii va fi, ca de obicei, la datorie, sub bagheta maestrului Nicolae Botgros.

IRINA LOGHIN, prima apariţie tv după ieşirea din spital
La o săptămână de la externarea de la Spitalul Militar din Capitală, Irina Loghin a acceptat să participe în emisiunea „O dată-n viaţă”. Artista îl va susţine în competiţia din emisiune pe Alin Pascal, şi va interpreta două piese din zona Munteniei.

CRISTINA STAMATE: „Această emisiune nu se măsoară în cifre de audienţă, ci în iubire”

„Pentru mine, participarea la «O dată-n viaţă» este specială. Spun asta pentru că această emisiune nu se măsoară în cifre de audienţă, ci în iubire. Sigur că cifrele mari de audienţă sunt măgulitoare pentru realizatori şi echipă, însă eu cred că omul de rând nu le conştientizează. De zona pe care o voi reprezenta, Ardeal, mă leagă foarte multe. Eu am fost crescută în Bucureşti, mama e bucovineancă, iar tata e din Dobrogea. Însă eu nu am prea plecat din Bucureşti. La 19 ani însă viaţa m-a dus în Ardeal. Am stat acolo 2 ani, cu soţul meu de atunci, tot actor şi el. Ţin minte că cei de la tetarul de acolo mi-au umplut cabina de flori. Ardelenii sunt oameni speciali şi între noi e o legătură frumoasă. Cândva mi-am propus ca, atunci când voi ieşi la pensie, să-mi cumpăr o casă acolo şi să mă mut. Iată că viaţa a vrut altfel, dar dragostea mea pentru ardeleni a rămas aceeaşi. Sper să-i pot reprezenta cu succes vineri”.

ALIN PASCAL: „Aşteptam de mult confruntarea cu mama!”

„Participarea la «O dată-n viaţă» este o mare bucurie pentru mine. Nu mă regăsesc deplin în muzica populară, pentru că eu am studiat muzica clasică şi profesez în muzica uşoară, dar am crescut, totuşi, cu melodiile mamei (n.r. Matilda Pascal Cojocăriţa). Mă bucur că vineri mama nu va face parte din «echipa mea», ci va participa alături de Roxana Iliescu, pentru că aşteptam de mult confruntarea cu mama. O confruntare pe portativ. Deşi, dacă e să fiu sincer, cred că în faţa ei nu prea am şanse”.
Ce ar face Roxana Iliescu dacă ar prezenta, în locul Iulianei Tudor, emisiunea „O dată-n viaţă”

„O dată-n viaţă este o experienţă extraordinară,o combinaţie perfectă între distracţie,reîntoarcerea la valorile româneşti şi posibilitatea de a ajuta persoane aflate în situaţii disperate. Am admirat mereu ambiţia moldovencelor şi determinarea lor. Mi-aş dori să fiu aşa apriga şi…mi-aş mai dori să mă nasc moldoveancă pentru un motiv…decolteul lor generos… Mi-e puţin teamă de proba cântecului popular. Melodiile moldoveneşti sunt iuţi şi au modulaţii care-mi dau fiori…în cel mai rău caz o sa recit cu patos…

Îmi place portul tradiţional. Serbarea zilei mele de 35 de ani a avut ca dress code portul popular românesc”. Răspunzând unui exerciţiu de imaginaţie, dacă Roxana Iliescu ar fi, în locul Iulianei Tudor, la cârma emisiunii „O dată-n viaţă”… „Aş încerca pe vară ediţii filmate prin ţară. Mi-ar plăcea să dansez cu juni la horă, aşa cum încă o mai fac ei duminica, să vedem cine împleteşte mai repede cosiţe, să simt că tradiţia românească încă mai există, nu doar executată de profesionişti sau în scop comercial”.
IULIANA TUDOR: „Va fi o emisiune cu de toate – confruntări între generaţii, mărturisiri de pe scenă şi, poate, chiar schimb de roluri”

„Emisiunea de vineri va avea de toate: va fi o confruntare între generaţii, iar în «ring» vor urca Alin Pascal şi Matilda Pascal Cojocăriţa. Sper să smulg câteva mărturisiri emoţionant de la Cristina Stamate, care a strâns pe scena de teatru amintiri pentru o viaţă. Şi, eventual, poate voi face schimb de roluri, pentru un moment, cu Roxana Iliescu, pentru că este om de televiziune. Şi, nu în ultimul rând, mă bucur că starea de sănptate a Irinei Loghin îi permite să urce pe scenă alături de noi. Fiţi pe recepţie, se anunţă o ediţie valoroasă!”

O DATĂ-N VIAŢĂ, un SEZON DE NOTA 10, vineri, ora 21.00 la TVR 1 cu IULIANA TUDOR

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending