Connect with us

Emisiuni

Cristina Topescu se intoarce la TVR

Avatar

Published

on

 Cristina Țopescu a renunţat la televiziune pentru a intra în politică, dar acum se întoarce la prima dragoste unde in curand va prezenta o emisiune la postul public de televizune, informeaza Enational.

cristina topescu

Fosta prezentatoare a jurnalului de la ora 18:00, de la Prima TV, revine în casele românilor cu o nouă emisiune, de această dată la TVR, însă nu se ştie, deocamdată, exact despre ce format este vorba, conform site-ului reportervirtual.ro.

În ultimii zece ani, fiica lui Cristian Țopescu a prezentat jurnalul de ştiri de la Prima TV, însă a renunţat la televiziune pentru a se dedica politicii, intrând în PSD. Înainte să ajungă la Prima TV, Cristina a prezentat buletinul de ştiri la TVR.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Avatar

    elena

    16 octombrie 2013 at 13:47

    Doamne-ajuta, Cristina, sa ai noroc si un cuvint greu in salvarea amaritilor exterminati…esti ultima speranta a ciinilor fara grai si implicit a noastra, a celor care plingem zilnic cind trecem pe linga prietenii nostri imputinati, la gindul ca poate miine nu-i mai gasim…si nu-i putem ajuta nicicum: poti lua intr-un apartament tot ce au aruncat toti taranii (la propriu) din ograzi in ultimii 30 de ani?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending