Cristina Zegheru, director general Europa Fm si Radio 21 a parasit grupul - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Cristina Zegheru, director general Europa Fm si Radio 21 a parasit grupul

Published

on

Cristina Zegheru, directorul general Europa FM si Radio 21 a descis sa paraseasca trustul.

Informatia a venit de la manangemantul grupului Lagardere Active Radio Internaţional care detine in Romania cele doua posturi de radio. Motivul nu a fost facaut public, insa decizia i-a apartinut in totalitate Cristinei Zegheru.

“Am crescut odată cu Radio 21 şi Europa FM şi a fost una dintre cele mai efervescente perioade din cariera mea, dar am decis să accept preluarea unui nou proiect, care sunt convinsă că îmi va aduce noi satisfacţii. Le mulţumesc colegilor şi colaboratorilor, tuturor celor care au fost alături de mine în călătoria începută în urmă cu 16 ani” a declarat Cristina Zegheru.

Totodată, Daniel Galinski, director general al Lagardere Active Radio Internaţional (LARI), spune că îi mulţumeşte Cristinei Zegheru “pentru rolul său important în dezvoltarea activităţii radiourilor LARI în România”. “Sub conducerea sa, grupul Europa FM şi Radio 21 a ajuns să se impună drept un lider influent al sectorului media din această ţară”, spune Daniel Galinski.

Europe Developpement Internaţional-R şi Radio 21 sunt filiale ale Lagardere Active Radio International, parte a grupului de media francez Lagardere, care este cotat la Bursa din Paris.

Foto Credit: Europa FM

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending