Tombola Câştigătorilor a intrat in criză: Andreea Mantea a rămas pe dinafară - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Tombola Câştigătorilor a intrat in criză: Andreea Mantea a rămas pe dinafară

Published

on

După ce şefii din TVR au decis sa oprescă temporat emisiunea „Tombola Câştigătorilor”, din motiv că productia nu aducea audienta postului TVR 2, Andreea Mantea a rămas fără postul de prezentatoare. Concursul „Tombola Câştigătorilor” va reveni din luna octombrie, dar fara certitudinea ca Andreea va fi luat in calcul de co-prezentatoare la TVR 2.

Iar cum toate emisiunile din grila de toamna au inceput pe posturile romanesti de televiziunea, Andreea Mantea, probabil se va multumi cu un post de asistenta tv !

În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de pe Antena 2, bruneta a confirmat că nu are de gând să mai lucreze pentru TVR, mai ales că are deja în plan un nou proiect.

Andreea Mantea s-a facut remarcata in televiziune, la Antena 1 pe un post de asistenta la emisiunea”Din Dragoste”, prezentata de Mircea Radu, ca mai apoi sa faca parte din echipa matinalilor, Razvan si Dani . Dar cu siguranta perioada de glorie a Andreei, a fost atunci cand a pozat in revista Playboy.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending