Criza se simte şi la Acasă: 17 actori din telenovela ''Anilea'', concediaţi - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Criza se simte şi la Acasă: 17 actori din telenovela ''Anilea'', concediaţi

Published

on

Pentru ca telenovela de epoca, „Aniela” anuntata cu „surle si trabite” de la Acasa Tv nu a inregistrat audiente mari la fel ca „sora mai mare” Regina, sefi de la Media Pro Picture au inceput sa concedieze acotori care interpretau roluri secundare….Aniela - Acasa tv

De la 1 ianuarie in telenovela nu vor mai aparea Mihai Calin si Rodica Lazar, dar si actorii care interpretau rolurile servitorilor de la conacul Stefanesti, informeaza Cancan.

Din film au fost scoase in total 17 personaje, renuntandu-se si la filmarile din locatia de la Stefanesti, fiind considerata mult prea costisitoare.

Cuplul Josephine si George Tannerie, chiriasii din locuinta lui Iorgu Vulturescu (Dan Condurache), interpretati de actorul Mihai Calin si Rodica Lazar vor fi trimisi la Paris impreuna cu cei doi copii ai lor.

Conform tabloidului, care citeaza surse de pe platourile din Buftea, unul dintre motivele pentru care s-a renuntat la cei doi este si comportamentul Rodicai Lazar, mereu pusa pe cearta.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending