Connect with us

Emisiuni

Cronica Carcotasilor intra in casa lui Adrian Nastase. Vezi detalii aici!

Published

on

Sub conducerea clarvăzătoare a PSD-PC, în frunte cu preşedintele Victor Viorel Ponta şi primul ministru Dan Voiculecu, Ministerul Militar de Finanţe a început în forţă Noaptea de Cristal Fiscal.

Miercuri seară (27 noiembrie), la „Cronica Cârcotaşilor” veţi vedea cum sunt prinşi în flagrant evazioniştii.

Primii verificaţi sunt doi soţi care abia îşi duc traiul de zi cu zi. Inspecţia Fiscală îi surprinde pe contribuabili în timp ce îşi numărau fişicurile cu monede şi tăiau de pe un caiet o parte din datoriile pe care le aveau de plătit.

Noul Serviciu Fiscal de Control la Domiciliu îşi face datoria cu conştiinciozitate. Nimic nu scapă ochiului vigilent al trupelor care asigură plata corectă a impozitelor.

Astfel, orice contribuabil poate câştiga acum o călătorie gratuită la Administraţiile Fiscale, cu bine-cunoscutele trenuri ale prieteniei. Fiindcă din impozitele lor statul plăteşte CFR Marfă. Toate astea se întâmplă doar în cazul cotribuabililor de rând.

De pildă, în cazul familiei Năstase, ispecţia Fiscală poate doar să numere ouăle, pentru că Adrian şi Dana sunt săraci lipiţi pământului. Ochiul vigilent al Fiscului scapă din vedere operele de artă amplasate peste tot în căsuţa lor „modestă”. La fel şi banii fără număr, spălaţi din când în când şi puşi la uscat, ca nu cumva să mucegăiască.

Dacă vreţi să vedeţi cum a decurs Controlul Fiscal prin casele cotribuabililor, nu rataţi „Cronica Cârcotaşilor” miercuri, 27 noiembrie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending