Connect with us

Emisiuni

Cronica Cârcotașilor îşi păstrează locul 1 în rândul programelor de divertisment! (vezi cifre)

Avatar

Published

on

Lidia Buble şi Adrian Sînă au venit, miercuri seară, în platoul Cronicii pentru a-i felicita pe noii prezentatori ai emisiunii, Ioana Petric şi Alex Bogdan, dar şi pentru a aduce publicului piesa „Noi Simţim La Fel”.

Înainte de momentul artistic, Cârcotaşii l-au luat la întrebări pe Adrian, unul dintre subiecte fiind relaţia acestuia cu colega lor de la Prima TV Anca Serea.

În vizită a fost şi Cristian Hrubaru, dar în platoul altei emisiuni. Cârcotaşul a realizat primul său interviu din noul sezon chiar cu foştii colegi, actuali Cusurgii, şi le-a oferit o sticlă de şampanie “pentru noi începuturi”.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Cronica Cârcotaşilor şi-a păstrat locul 1 în rândul programelor de divertisment, pe segmentul comercial. Emisiunea difuzată de Prima TV a avut un rating de 2,7, în timp ce KidSing, difuzată de Kanal D, a înregistrat un rating de 2,1.

Ediţia din 24 septembrie a Cronicii a avut o cotă de piaţă de 6,7%, pe segmentul comercial, faţă de 5,4% cât a reuşit KidSing.

 Foto credit: Prima TV

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending