Connect with us

Film

Cronicile Casterilor: A 16-a lună, din 15 februarie în cinematografe

Avatar

Published

on

Beautiful Creatures
O nouă poveste de dragoste atipică, în care elementele supranaturale şi personajele mistice condimentează acţiunea, va fermeca inevitabil publicul de toate vârstele, odată cu premiera filmului Cronicile Casterilor: A 16-a lună, adus de MediaPro Distribution, din 15 februarie, în cinematografele din toată ţara.

Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, Cronicile Casterilor: A 16-a lună îi are în rolurile principale pe Ethan (Alden Ehrenreich), un băiat normal cu preocupări cotidiene şi pe Lena (Alice Englert), o tânără misterioasă care deţine puterea de a controla elementele naturale.

Pe lângă fascinanta iubire dintre doi adolescenţi care se încăpăţânează să demonstreze că sunt suflete pereche, filmul abordează şi lupta fiecărui individ pentru a-şi alege propriul destin. Tocmai acest aspect l-a cucerit pe regizorul filmului Richard LaGravenese, care declară: „Cu toate defectele şi temerile, cu toate întrebările şi slăbiciunile, noi muritorii, avem şi puteri enorme: credinţă, dreptul de a alege, compasiune, spirit de sacrificiu, dragoste… Spunând o poveste despre fiinţe supranaturale, sper să spun şi povestea magicei noastre omenii, care face din fiinţe obişnuite creaturi superbe şi extraordinare.”

La începutul filmului, facem cunoştinţă cu Ethan, un băiat de 17 ani, măcinat de un coşmar care îl bântuie de câteva luni. Rămas fără mamă şi cu un tată suferind, Ethan îşi petrece zilele citind tot felul de cărţi şi sperând să scape cât mai curând din orăşelul său, în care niciodată nu se întâmplă nimic.

Toate acestea se schimbă atunci când o cunoaşte pe misterioasa Lena, faţă de care simte o atracţie inexplicabilă. Fără să vrea, tânărul intră într-o lume plină de magie, vrăji şi secrete periculoase, din care doar iubirea ei l-ar putea salva.

Pe lângă Alden Ehrenreich şi Alice Englert, din distribuţie mai fac parte actori celebri ca Jeremy Irons (Reversal of Fortune), Viola Davis (The Help, Doubt), Emmy Rossum (Shameless), Thomas Mann (Project X) şi Emma Thompson (Howard’s End, Sense and Sensibility).

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending