Connect with us

Film

DEBUT | „Crossing Lines” deschide festivalul de televiziune de la Monte Carlo

Avatar

Published

on

Crossing Lines, drama procedurală avangardistă, a fost selectată să ruleze la debutul Ceremoniei de Deschidere a celei de-a 53-a ediție a festivalului de televiziune de la Monte Carlo ce va avea loc duminică, 9 iunie, a anunţat Laurent Puons, vice-preşedintele Monaco Mediax şi director general al festivalului de film.

Crossing Lines a fost comandat în parteneriat de TF1 Franţa, unde va avea premiera în toamna acestui an şi de Sony Picture Television (SPT) Networks. SPT Networks va difuza Crossing Lines pe canalele sale (inclusiv AXN şi SET) în Europa, America Latină, Africa şi Asia. Crossing Lines va putea fi urmărit în premieră mondială în cadrul festivalului de film de la Monte Carlo şi este pentru prima dată în istoria festivalului de film când acesta se deschide cu premiera unui serial.

Crossing Lines, un serial nou cu distribuţie internaţională, îi are în rolurile principale pe William Fichtner (Prison Break, Black Hawk Down), Marc Lavoine (The Good Thief, My Wife is an Actress), Gabriella Pession (Wilfred, Jesus), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Brideshead Revisited), Richard Flood (Titanic:Blood & Steel, Three Wise Women), Moon Dailly (OSS 117: Lost in Rio,Black Heaven) şi laureatul premiilor Emmy® şi Golden Globe® Donald Sutherland (The Hunger Games, The Pillars of the Earth, Path to War).

Filmat în locaţii excepţionale Crossing Lines înfățișează o unitate specială de investigații mandatată de Curtea Internaţională împotriva Criminalităţii să investigheze crime transfrontaliere în serie, să-i prindă pe criminali şi să-i aducă în faţa justiţiei.

Crossing Lines reprezintă proiectul ideal pentru ceremonia de deschidere fiind o adevărată producție de talie mondiala şi un prototip pe care noi îl considerăm un model de business pentru viitorul televiziunii. Suntem onoraţi sa urăm bun venit la festival echipei creative şi actorilor talentaţi”, a spus Laurent Puons.

Aşa cum a fost deja anunţat de către Laurent Puons, lui Donald Shuterland îi va fi înmânat în cadrul ceremoniei de deschidere premiul inaugural Crystal Nymph pentru întreaga sa activitate în domeniul filmului şi televiziunii.

Crossing Lines este produs de Tandem Communication (The Pillars of the Earth, World Without End) şi Bernero Productions (Criminal Minds, Third Watch) în co-producție cu TF1 Production/TF1 Network şi în asociere cu Sony Pictures Television Networks. Serialul a fost creat şi dezvoltat de Edward Allen Bernero şi de preşedintele Tandem Rola Bauer, care au şi rolul de producatori executivi.

“Crima internaţională a fost dintotdeauna o problema greu de rezolvat”, spune Ed Bernero. “Numărul acestor crime a crescut într-o lume în care suntem cu toţii interconectați şi care permite criminalilor un acces sporit la acţiuni ilegale bazate pe tehnologie de ultimă oră. Însă legile nu oferă sprijin pentru investigațiile transfrontaliere, de cele mai multe ori oferindu-le avantaje criminalilor. Echipa unica din Crossing Lines va avea autoritatea de a investiga aceste crime, oferind telespectatorilor din toata lumea un nou serial drama intens şi plin de suspans. Suntem extreme de fericiţi că a fost ales pentru deschiderea din acest an a festivalului de film de la Monte Carlo.”

“Suntem foarte onoraţi şi incantați că serialul Crossing Lines este primul serial drama căruia îi este acordată cinstea de a deschide festivalul de televiziune de la Monte Carlo”, a declarat Rola Bauer. “Povestea excepțională a lui Ed Bernero, actorii noştri talentaţi, locaţiile extraordinare din Europa unde s-a filmat, toate au fost reunite pentru a face un serial dramă de talie mondială care depăşeşte graniţele la propriu şi la figurat. Cu ajutorul STUDIOCANAL am finalizat primele 10 ore din serial şi suntem extrem de mândrii să arătăm rezultatele la Monte Carlo”.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending