Crosul familiei la Polus Center - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Industria de Publicitate

Crosul familiei la Polus Center

Published

on

Cluj-Napoca, 12 iunie 2012 – Sâmbătă, 16 iunie 2012, clujenii sunt aşteptaţi la Polus Center să alerge alături de copii la Crosul familiei.

Competiţia organizată de Polus Center Cluj împreună cu Runners Club se va desfăşura după următoarele categorii:

0 ani – 4 ani şi 11 luni – 200 de metri (o tură de traseu)

5 ani – 7 ani şi 11 luni – 400 de metri (două ture de traseu)

8 ani – 10 ani şi 11 luni – 800 de metri (trei ture de traseu)

11 ani – 13 ani – 1200 de metri (şase ture de traseu)

Evenimentul va avea loc în parcarea Polus Center între intrările 2 şi 3 ale centrului comercial. Înscrierile în competiţie vor începe de la ora 09.00, iar startul crosului va avea loc la ora 11.00. La finalul evenimentului va avea loc o tombolă unde participanţii vor putea câştiga unul dintre premiile surpriză oferite de partenerii evenimentului Hervis Sports şi Gimmy Bio.

La Crosul Familiei pot participa copii având vârsta de maxim 13 ani împliniţi, doar însoţiţi de parinte/părinţi/ persoană de vârstă majoră. Distanţa poate fi parcursă în alergare sau în mers.

*Regulamentul crosului poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending