Connect with us

ALL MEDIA

,,CSI: Crime şi Investigaţii” revine la TVR 1

Published

on

 

TVR 1 difuzează, în premieră în România, sezonul 10 al serialului american CSI: Crime şi Investigaţii, din 18 noiembrie, ora 22.00. De la lansarea sa, în anul 2000, CSI: Crime şi Investigaţii a obţinut 45 de premii şi alte 107 nominalizări, dintre care 6 nominalizări sunt la „Globul de Aur”.

Serialul urmăreşte activitatea de noapte a detectivilor de la Laboratorul de Criminalistică al Poliţiei din Las Vegas. Fiind cel de-al doilea laborator de criminalistică din America, detectivii CSI utilizează cele mai bune metode ştiinţifice şi aparatură tehnologică de ultimă generaţie pentru a rezolva cazuri foarte dificile.
Catherine Willows, mamă a unei adolescente pe care o creşte singură, a preluat conducerea echipei de investigaţii de la Laboratorul de Criminalistică din Las Vegas, în urma plecării lui Gil Grissom. Din echipă mai fac parte dr. Raymond Langston, cooptat după ce ajutase la prinderea unui criminal în serie, Nick Stokes, care are abilitatea de a empatiza cu victimele, prin prisma propriilor experienţe, dar şi investigatorul Greg Sanders. Echipa colaborează strâns şi cu fostul lider, capitanul Jim Brass, acum transferat la Omucideri, precum şi cu dr. Albert Robbins şi asistentul său David Phillips, cu tehnicienii de laborator David Hodges şi Wendy Simms, specializaţi în analizarea de substanţe necunoscute.

Episodul 1, seria 10

Echipa CSI lucrează la cazul unei tinere actriţe, ucisă în timpul unui accident. Iniţial, investigatorii cred că este vorba despre un banal accident, cauzat de un şofer beat, dar în scurt timp află că tânăra motociclistă fusese urmărită de şoferul maşinii. Urmând această pistă, detectivii descoperă că şoferul beat nu era la volan în momentul coliziunii, ducând ancheta într-o nouă direcţie: de ce ar fi pus cineva la cale o crimă atât de elaborată?
Cathrine îi dă lui Nick veşti bune, privind o promovare….

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending