Connect with us

Televiziune

CTP face dezvaluiri: “Percheziţiile au legătură cu firme care au colaborat cu Studiourile de la Buftea”

Redactia Radar de Media

Published

on

Cristian Tudor Popescu a declarat pentru Antena3 că, potrivit informaţiilor pe care le are, percheziţiile au legătură cu firmele care au colaborat strâns cu studiourile de la Media Pro, Buftea.

Poliţiştii fac percheziţii şi la casa lui Adrian Sârbu, dar şi la studiourile Media Pro din Buftea. Poliţiştii fac, la această oră, 28 de percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de spălare de bani şi evaziune fiscală, infracţiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro. Printre firmele suspectate se află şi PRO TV, noteaza Antena 3

Anchetatorii au descins la 20 de adrese din Bucureşti şi la alte opt din judeţul Ilfov, într-un dosar aflat în instrumentarea Poliţiei Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucureşti, în care sunt vizate fapte de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending