Connect with us

ENTERTAINMENT

Cu ce sume sunt plătiți concurenții care vor pleca in aventura AMERICA EXPRESS – Drmul Aurului, de la Antena 1

Alexia și Aris Eram, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike sunt printre concurenții care pornesc anul acesta pe Drumul Soarelui, în America Express

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Antena 1 a anunțat concurenții noului sezon America Express. Iulia Albu și iubitul, Romică Țociu și fiul său, Alexia Eram și fratele său, Giulia Anghelescu și soțul ei, sunt doar câteva dintre perechile care vor pleca, în curând, în aventura vieții lor. CANCAN.ro a aflat cine sunt concurenții care vor încasa, fiecare, 2500 euro pentru fiecare ediție, un onorariu foarte mare raportat la sumele primite de concurenții edițiilor precedente.

VEZI ȘI Când vom afla marele câștigător Survivor România? Cum se va desfășura finala celui dur reality show TV?

Nouă perechi de concurenți vor pleca, săptămâna viitoare, pe Drumul Soarelui, în aventura vieții lor, tocmai la capătul celălalt al lumii. America Express 2024 se va filma în țări precum Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu extrem de dificil, plin de capcane, dar și de istorie. Romică și fiul său, Iulia Albu și iubitul, Giulia Anghelescu și soțul, Alexia Eram și fratele ei, George Tănase și Ionuț Rusu Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, și jurnalista Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș și mama ei, sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celei mai urmărite emisiuni de televiziune din România.

VEZI ȘI Modificări urgente în grila de programe PRO TV. Este vizată FINALA reality show-ul SURVIVIOR ROMÂNIA

Ei sunt cei mai bine plătiți concurenți de la America Express 2024

Lider absolut de audiență pe toată durata difuzării, reality show-ul America Express vine cu provocări pe măsură. Timp de zece săptămâni, cele nouă perechi se vor lupta pentru a câștiga premiul cel mare de 30.000 euro, fiind nevoiți să facă autostopul, să își găsească locuri de cazare în fiecare noapte în rândul localnicilor și să treacă prin probe dure, care le va testa la maximum răbdarea. Pe lângă capitalul uriaș de imagine câștigat în urma simplei participării la emisiune, concurenții își și rotunjesc conturile cu sume consistente de bani.

CANCAN.ro a aflat cine sunt concurenții care vor încasa cel mai mare onorariu anul acesta. Este vorba despre Alexia Eram și fratele ei, Aris, care vor câștiga nu mai puțin de….2500 euro/ediție. Nu, nu împreună, ci fiecare câte 2500 euro. O ediție de America Express, adică un episod, se filmează în trei zile. Astfel, și dacă vor fi eliminați după prima etapă, ei vor pleca acasă cu câte 10.000 euro. Onorariul este unul justificat, spunem noi, iar alegerea producătorilor emisiunii este spectaculoasă, dacă ținem cont de faptul că cei doi copii ai emblemei PRO-TV-ului, Andreea Esca, vor participa la cel mai urmărit show al postului concurent de televiziune, Antena 1.

Liviu Vârciu, Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu sunt concurenții care au mai fost plătiți cu un onorariu atât de mare.

Facebook Comments Box
Advertisement
2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending