Cu cocoșul la audițiile X Factor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Sâmbătă, de la 20.20,  X Factor a readus în atenţia telespectatorilor concurenţii veniţi la audiţii în Timişoara. Emoţii, tensiune, voci bune care au reuşit să ridice sala în picioare, dar şi momente inedite sunt foar câteva dintre promisiunile pe care Antena 1 le-a facut pentru cea de-a patra ediţie X Factor.  Unul dintre concurenţi a venit cu cel mai bun prieten al lui: cocoşul Didu.

Emoţii autentice, reacţii neaşteptate, voci care pot pot smulge ropote de aplauze, dar şi oameni născuţi pentru show. Toate acestea pot fi văzute numai la X Factor, show-ul de divertisment care a scris istorie în întreaga lume şi pe care, din această toamnă, Antena 1 l-a adus în exclusivitate în România. În ediţia din aceasta săptămână, telespectatorii au avut ocazia să vadă noi momente de la audiţiile din Timişoara, dar şi să se întâlnească, în premieră, cu românii veniţi la audiţiile din Moldova.

Printre cei care au dorit cu orice preţ să convingă juriul că au factorul X s-a numărat şi Nicolae Buda, un bărbat greu încercat de soartă, dar convis că muzica îl poate ajuta să depăşească orice problemă.  Are 43 de ani, nu are tată şi-a pierdut un frate, iar altul locuieşte departe, însă Nicolae este mereu încrezător în soartă. Fire creativă, cu o imaginaţie bogată şi un talent aparte, Nicolae a publicat şi un volum de poezii, despre o parte dintre ele afirmând că sunt “pe valurile muzicii”.

Nicolae a venit la audiţii însoţit de cel despre care spune că îii este el mai bun prieten, cocoşul Didu, reuşind astfel să surprindă pe toată lumea. Nu cu povestea sa însă a trebuit să îi impresioneze pe juraţii X Factor: Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă, ci cu vocea şi prezenţa sa scenică.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedeteo săptămână ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TVo săptămână ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Showo săptămână ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni2 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Reality Show2 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

Facebook

Advertisement

IN Trending