Connect with us

Casting

Cu cocoșul la audițiile X Factor

Published

on

Sâmbătă, de la 20.20,  X Factor a readus în atenţia telespectatorilor concurenţii veniţi la audiţii în Timişoara. Emoţii, tensiune, voci bune care au reuşit să ridice sala în picioare, dar şi momente inedite sunt foar câteva dintre promisiunile pe care Antena 1 le-a facut pentru cea de-a patra ediţie X Factor.  Unul dintre concurenţi a venit cu cel mai bun prieten al lui: cocoşul Didu.

Emoţii autentice, reacţii neaşteptate, voci care pot pot smulge ropote de aplauze, dar şi oameni născuţi pentru show. Toate acestea pot fi văzute numai la X Factor, show-ul de divertisment care a scris istorie în întreaga lume şi pe care, din această toamnă, Antena 1 l-a adus în exclusivitate în România. În ediţia din aceasta săptămână, telespectatorii au avut ocazia să vadă noi momente de la audiţiile din Timişoara, dar şi să se întâlnească, în premieră, cu românii veniţi la audiţiile din Moldova.

Printre cei care au dorit cu orice preţ să convingă juriul că au factorul X s-a numărat şi Nicolae Buda, un bărbat greu încercat de soartă, dar convis că muzica îl poate ajuta să depăşească orice problemă.  Are 43 de ani, nu are tată şi-a pierdut un frate, iar altul locuieşte departe, însă Nicolae este mereu încrezător în soartă. Fire creativă, cu o imaginaţie bogată şi un talent aparte, Nicolae a publicat şi un volum de poezii, despre o parte dintre ele afirmând că sunt “pe valurile muzicii”.

Nicolae a venit la audiţii însoţit de cel despre care spune că îii este el mai bun prieten, cocoşul Didu, reuşind astfel să surprindă pe toată lumea. Nu cu povestea sa însă a trebuit să îi impresioneze pe juraţii X Factor: Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă, ci cu vocea şi prezenţa sa scenică.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending