Connect with us

Analize Audiente TV

Cu fiecare episod difuzat, Las Fierbinți, lider de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Nu-mi mai trebuie nimic. Du-mă acasă”…. pentru că și diseară avem un nou episod din Las Fierbinți!

După ce marți seara, românii au urmărit cu zâmbetul până la urechi prima parte a poveștii din Fierbinți din această săptămână, aceștia nu au ratat aseară episodul în care au putut afla ce s-a întâmplat cu ideea lui Giani de a avea un elefant care să picteze, cu dorința lui Celentano de a învăța să înoate cu ajutorul lui Vasile, dar și cu Ardiles și vânzarea lui de aur pentru o aparentă operație atât de necesară!

Treaba cu Ardiles s-a rezolvat rapid când toată lumea a înțeles că era doar o minciună ceea ce îi povestise lui Robi și că în fapt el doar voia să facă rost de bani. Ce nu s-a așteptat nimeni a fost ca aparentul lui client să fie nimeni altul decât Fane din Slobozia, ”cel mai mare combinator din lume”. Discuția dintre cei doi a fost una savuroasă, cu o concluzie dură despre realitatea actuală: ”Nu mai ai ce fura. Nu mai are nimeni bani”.

Nici Celentano nu a fost mai încântat, după ce a realizat că nu stă prea bine nici cu înotatul pe iarbă, darămite cu cel în lighean! Dacă pentru elefant nu a reușit să strângă bani, Giani a decis alături de Dorel să facă o afacere cu Brânzoi: să îl pună pe calul acestuia să picteze. Surpriza mare a fost lipsa de chef a calului să facă ce vor cei trei, dar și lovitura dura pe care Giani a primit-o, care l-a făcut să admită: ”Nu-mi mai trebuie nimic. Du-mă acasă”.

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:29 În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.5 puncte de rating și 33.3% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2, ANTENA 1, care avea doar 5.8 puncte de audiență și 16.8% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, aproape 2.2 milioane de români se distrau urmărind Las Fierbinți.

În această seară, cel mai iubit serial de comedie revine cu o ultimă tranșă de râs pentru această săptămână! Se pare că Robi a descoperit secretul vieții și al calmului. Oare va reuși să-l transmită și celorlalți săteni? Iar Giani are o nouă idee de afacere… de această dată cu brânză. Dacă aceasta îi va merge mai bine, descoperim curând.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending