Cu Irrini Bebe, primul eveniment din viaţa bebeluşului devine o poveste memorabilă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Cu Irrini Bebe, primul eveniment din viaţa bebeluşului devine o poveste memorabilă

Primii paşi din viaţa bebeluşului creştin merită toată grija şi atenţia, iar IRRINI BEBE – atelier cu produse dedicate botezului, are ţinuta perfectă pentru acest eveniment special.

Published

on

Credit photo: irrini.ro

Botezul este primul eveniment important din viaţa noului născut şi pasul micuţului către a deveni creştin. Dacă bebeluşul nu înţelege ce se întâmplă şi de ce toată lumea se adună cu zâmbete în jurul său, pentru familie este un moment emoţionant, cu o semnificaţie aparte. Din drag pentru frumos, tradiţie şi cu dorinţa de a oferi părinţilor şi naşilor o manieră specială prin care să marcheze acest clipe unice, a luat naştere brandul IRRINI BEBE.

Advertisement

Casa de modă dedicată exclusiv celor mai mici dintre copilaşi este o marcă 100% românească, din Dâmboviţa, care a apărut la finalui anului 2018. În cadrul atelierului de confecţii, unde se lucrează cu atenţie pentru detalii şi dedicare, sunt selectate materiale de calitate. Creaţiile unicat, realizate în România, sunt prelucrate cu grijă pentru pielea delicată a bebeluşului, cu accesorii deosebite, iar preţurile sunt accesibile.

Trusouri personalizate pentru botez şi hăinuţe lucrate manual marca IRRINI BEBE

Pentru a fi mai aproape de membrii familiei, în magazinul online irrini.ro sunt disponibile produse diverse, precum trusou botez personalizat. La ceremonia religioasă din Biserică, la petrecerea ce urmează după sau în timpul şedinţei foto, bebeluşul proaspăt încreştinat va arăta elegant şi adorabil. Modelele pregătite inspiră eleganţă, creativitate şi fineţe cu accent pe detalii, având în vedere evenimentul special la care participă copilaşul.

Avantajul de a alege o ţinută marca IRRINI BEBE este şi posibilitatea de a personaliza rochiţa sau costumaşul, accesoriile şi elementele trusoului. Numele, data botezului, un mesaj plin de emoţie din partea naşilor, chiar şi integrarea personajului animat preferat, alături de culoare, vor transforma ziua într-o poveste memorabilă.

Advertisement

IRRINI BEBE – Casă de modă pentru cei mai mici dintre copii unde calitatea întâlneşte creativitatea

La IRRINI BEBE, părinţii şi naşii  pot alege dintr-o gamă variată de produse şi modele, iar unele dintre acestea sunt realizate manual. Din catalogul brandului care se adresează celor micuţi se regăsesc de la trusouri complete, halate bebe şi copii, cutii din catifea pentru botez, lumânări handmade, dar şi seturi pentru noul născut din bumbac, material prietenos cu pielea sensibilă a copiilor mici.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending