CULINAR | Agentiile de publicitate se intrec in picanterii si dulcegarii la Cupa Agentiilor la Gatit - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

CULINAR | Agentiile de publicitate se intrec in picanterii si dulcegarii la Cupa Agentiilor la Gatit

Published

on

Luna octombrie se anunta una presarata cu picanterii si dulcegarii, dupa preferinte. Si nu, nu vorbim despre lucruri deocheate, ci exact despre o competitie culinara.  Prima editie a evenimentului, marca IQads si Mixtopia.ro, va avea loc la Kuxa Studio, pe str. Putul lui Zamfir, nr. 36, Bucuresti.

Inspirata de editiile de succes ale Cupei Agentiilor la Fotbal, prima editie Cupa Agentiilor la Gatit va reuni cele mai importante echipe din prima liga a industriei marcom intr-o confruntare menita sa le traga inspiratia la tigaie, o combinatie perfecta intre placerea de a gati si creativitate.

Inscrierile in competitie vor incepe in curand si vor fi anuntate pe site.

In urma competitiei, se vor acorda premii pe mai multe categorii, in functie de performantele culinare ale echipelor inscrise. Va fi premiata Cea mai creativa echipa, Cea mai frumoasa farfurie, Cel mai ingenios nume de preparat si Cea mai eficienta echipa. De asemenea, va fi acordat un premiu pentru teamwork. O singura agentie va fi desemnata ca fiind Agentia Anului la Gatit.

Regulamentul competitiei va fi disponibil in curand pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending