joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniCULISE | “Funeralii fericite”, o pelicula de peste jumătate de milion de...

  CULISE | “Funeralii fericite”, o pelicula de peste jumătate de milion de euro! Vezi aici ce spune Horatiu Malaele despre film!

  Realizatorii “Ca-n filme” au intrat în culisele producţiei celui mai nou film semnat Horaţiu Mălăele- Întâmplări haioase de pe platourile de filmare de la „Funeralii fericite”, imagini inedite, dar şi declaraţii ale unor mari actori, în cadrul emisiunii.

  O comedie despre un om care află ziua în care va muri? Se poate şi aşa ceva, în viziunea lui Horaţiu Mălăele, regizorul şi actorul principal din „Funeralii fericite”, lansat săptămâna trecută în cinematografe. În film, Mălăele îl interpretează pe Lionel Frunză, un muncitor în construcţii care după ce s-a întors din Franţa şi-a aflat soarta de la o ghicitoare. Despre asta vor vorbi şi realizatorii emisiunii „Ca-n filme”, difuzând, în exclusivitate, un making of al recentei producţii, împreună cu declaraţii ale tuturor artiştilor implicaţi.

  Despre filmul cu un buget de 600.000 euro, Horaţiu Mălăele spune că esenţială a fost întâlnirea cu scenaristul Adrian Lustig.  „După o coabitare fericită cu Adrian Lustig la filmul „Nunta mută”, ne-am gândit să găsim un nou proiect. Eu i-am povestit despre această idee a mea, care cuprindea o pagină şi el a zis: este o idee extraordinară, vom face un film.” Şi aşa a pornit totul.

  Despre lucrul la această producţie, Adrian Lustig spune că a fost şi greu, dar a fost şi uşor. „Filmele s-ar face foarte uşor dacă n-ar fi făcute cu bani. Este extrem de greu şi de stresant. Însă avantajul nostru este că Horaţiu jucând rolul principal şi fiind regizor, eu fiind scenarist şi producător, noi vom fi plătiţi ultimii. Şi aşa a fost mai uşor să strângem banii şi actorii au fost fericiţi să joace într-un film regizat de Horaţiu Mălăele.”

  Iar declaraţiile actorilor confirmă spusele producătorului. Pentru toţi experienţa lucrului cu Horaţiu Mălăele a fost una foarte valoroasă. Pentru rolurile secundare si episodice din „Funeralii fericite”, Mălăele a apelat la actori cu renume. Florin Zamfirescu, unul dintre aceştia, spune că Mălăele este un actor de geniu, dar nici ca regizor nu stă mai rău.  „Mălăele e un actor mare, un actor de geniu. În ultima perioadă comite şi ca regizor, ceea ce e de bine, cam tot pe ce pune mâna iese foarte bine. Şi n-am stat deloc la îndoială. Să mă gândesc că m-a invitat să joc, m-am bucurat că m-a invitat să joc rolişorul ăsta… De dimineaţă am început să filmăm, acum s-a şi terminat. Cred că o să fie iar un rol memorabil ca poetul Gării de Nord sau ca personajul pe care l-am jucat o zi de filmare, cândva în Iacob al lui Daneliuc.”

  Despre colaborarea la „Funeralii fericite”, Dorina Lazăr povesteşte: „Rolul pe care îl fac eu e foarte frumos. Am avut o experienţă de 25 de ani de administrator al imobilului în care locuiesc şi ceva comun ce ne caracterizează, şi eu şi acest personaj este curiozitatea. Adică eu ca şi director vreau să aflu tot ce se întâmplă în teatru, tot ce se petrece ca să fiu informată, ca să fiu precaută.  (…) Horaţiu Mălăele în postura de regizor, chiar mi-a făcut mare plăcere să lucrez cu el.”

  Din ediţia de duminică a emisiunii „Ca-n filme”, telespectatorii vor afla şi multe detalii de culise de la filmări. De exemplu, Horaţiu Mălăele povesteşte episodul cascadorului. „Era o scenă în care trebuia să sar într-o apă. De la o înalţime de 5-6 metri. Am hotărât ca eu voi sări şi eram convins că o şi pot face. Însa lumea a început să se panicheze, a început să mă arate cu degetul, să comenteze şi panica lor a stârnit şi în mine o frică care s-a intensificat şi în cele din urmă am decis: Aduceţi un cascador!”

  Multe alte amănunte mai puţin cunoscute despre noua producţie semnată Horaţiu Mălăele, „Funeralii fericite”, în singura emisiune de televiziune dedicată filmului, duminică, ora 16.20, la Digi24.

  Mihai Știrbu

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Mihai Știrbu
  Mihai Știrbuhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente