Connect with us

Emisiuni

„Culoare în farfurie – Pe drumul vinului”, o nouă producție autohtonă în premiera la TV Paprika

Published

on

Foto Credit: TV Paprika

Noua emisiune, producție locală, prezentată de chef Radu Dumitrescu debutează pe TV Paprika pe 10 octombrie, de la ora 21:00. Show-ul explorează felul în care un vin bine ales poate îmbogăți experiența culinară.

Fiecare vin se potriveşte perfect cu felul de mâncare ales și fiecare preparat este pus în valoare de vinul potrivit. Pământul românesc are o tradiție îndelungată în cultivarea viței de vie, fiind în primele 5 țări din lume cu cele mai bune soiuri de vin. Fie că sunt albe aromate, rozé sau roșii, poveștile lor sunt deja în istoria locului. Trebuie doar spuse la o degustare și în compania potrivită.

Advertisement

Chef Radu revine la TV Paprika, invitându-i pe telespectatori să-l însoțească pe acest drum al vinului, din Drăgășani spre Dealu Mare, până în bătrâna Dobrogea. Privește spre podgorii întinse pe dealuri încărcate de istorie și tradiție, ajungând până la malul Mării Negre. Întâlnește și crame de tip boutique, însă savoarea și aroma vinurilor se simte până în inima degustătorului. Mânat de aroma strugurilor pârguiți și de tăria vinului învechit după cele mai iscusite metode, ne invită prin intermediul micilor ecrane să descoperim împreună poveștile cramelor românești, cum era odinioară.

În fiecare episod vine alături de gazda cramei, fie că este proprietarul, managerul sau oenologul, dezvăluind pe înțelesul tuturor povestea locului, a cramei sau a podgoriei, a tradiției locale păstrate cu multă dragoste și pasiunea pentru vița de vie. 

Și, pentru că mâncarea fără vin nu este completă, așa cum toate gazdele cramelor au recunoscut, Radu va găti în fiecare episod câte două rețete savuroase, pline de culoare în farfurie, ce se vor asorta perfect cu cele mai bune vinuri ale cramei respective. Acestea vor întregi peisajul pitoresc în care se află și, desigur, vor fi stârni pofta privitorului. 

Pe 10 octombrie, spectatorii care urmăresc primul episod vor putea participa la un concurs pe pagina de Facebook a postului TV Paprika.

Advertisement

https://www.facebook.com/tvpaprikaromania

Chef Radu Dumitrescu a mai prezentat două emisiuni pe TV Paprika: „Culoare în farfurie”, difuzată în 2020 și „Mai multă culoare în farfurie”, în anul 2021. Noua producție are 10 episoade, şi se vede de luni până vineri, de la ora 21:00. Nu ratați luna aceasta la TV Paprika, emisiunea care vă va purta în locuri unde vinul este felul principal!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending