Connect with us

EVENTS

CULTURA URBANA | Bucharest Skyline, desenat de public si artisti: primul eveniment @PUMA Social Store!

Published

on

Azi, de la 8 seara si pana aproape de miezul noptii, bucurestenii sunt invitati la socializare artistica, in Fabrica. Pretextul il constituie inaugurarea @PUMA Social Store, la care participantii sunt invitati sa deseneze alaturi de sapte artisti propria viziune a Bucharest Skyline. Suportul neconventional va fi punga de panza PUMA Tote Bag Natural, iar invitatii sunt bineveniti si daca stiu sa deseneze, dar si daca sunt doar curiosi sa vada cum capata forma un desen pe panza.

In oricare dintre variante, primul pas poate fi facut chiar la eveniment. Pentru invitati, PUMA a pregatit 200 de Tote Bags care vor fi oferite celor care le personalizeaza, 10 kit-uri de desen pe panza si 21 de modele de stenciluri, realizate special pentru eveniment de artistii invitati. Publicul le va putea folosi ca sa le remixeze creatiile sau isi va putea desena propriile idei.

Line-upul este format din Ana Maria Grigoriu + Stelian Dobrescu a.k.a LOOT Design (graphic design), Octav Ungureanu a.k.a. Smoking Cool Cat (comics), Octavian Campeanu a.k.a Vian Peanu (typography), Alexandru Nimurad (fashion), Ioana Sopov (ilustratie) si Serban Mocanu a.k.a Potop (design), iar creatiile publicului vor prinde forma cu ajutorul lui Andrei Carlescu, care ii va asista pe cei prezenti.

Orasul desenat de Ana Maria si Stelian (LOOT) este inspirat de lungile plimbari catre studio din fiecare dimineata. Freamatul urban, dulce, de Bucuresti e simplificat pana cand e gata sa fie tras prin sita de serigrafie pe PUMA Bag. De aici, ajunge inapoi in peisajul mioritic.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending