Connect with us

Inainte de a fi celebru, Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanta Mare, a locuit doi in Australia. In 1997, dupa ce a plecat intr-un turneu cu Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu, a ramas in aceasta tara unde s-a si casatorit cu o romanca stabilita acolo.

In perioada aceea, era o adevarata nebunie cu plecatul in Australia. Era foarte la moda sa ai cetatenie australiana. Eu nu am apucat sa imi iau cetatenia, pentru ca ar fi trebuit sa stau acolo cel putin cinci ani. Am divortat dupa doi ani. Nu m-am putut adapta – acesta a fost motivul pentru care s-a destramat casnicia. Nu aveam public, nu am reusit sa imi gasesc locul si rostul acolo”, a precizat Florin Petrescu.

In anul revenirii in tara, in 1999, a fost contactat de membrii trupei Vacanta Mare. Asa a intrat in celebrul grup de umor in care si-a gasit “menirea si rostul”, dand viata personajului “cu capul cat banita”, Axinte.

axinte vacanta mare kanal d

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Razvan Bogdi

    12 august 2015 at 13:21

    Cred ca vor face treaba buna Vacanta Mare la Kanal D. Cu toate ca am auzit ca s-au intors pe mult mai putini bani fata de 2007 cand s-au lansat turcii in Romania!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending